MM Stoica l-a descris într-un singur cuvânt pe Adrian Mititelu după ce și-a dat afară antrenorul

MM Stoica Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga Mihai Stoica, oficial FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Februarie 2024, 11:31
Data actualizarii: Miercuri 28 Februarie 2024, 11:30
Giovanni Costantino a fost demis de către Adrian Mititelu după FCU Craiova - Poli Iași 1-1.

Adrian Mititelu a avut un discurs-manifest în urma rezultatului de egalitate din etapa #28. Finanțatorul oltenilor a precizat că lipsa lui Giovanni Costantino de experiență și-a spus cuvântul și a fost nevoit, așadar, să-l demită pe antrenorul italian.

MM Stoica l-a descris într-un singur cuvânt pe Adrian Mititelu după ce și-a dat afară antrenorul

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a vorbit despre plecarea lui Giovanni Costantino de la FCU Craiova și l-a caracterizat pe Adrian Mititelu drept ”impulsiv”, după ce patronul din Bănie a dat afară doi antrenori în sezonul în curs.

”Adrian e impulsiv. Anul ăsta a plecat fără antrenor, deci unul, apoi a venit Dică, apoi a venit Costantino iar acum urmează al patrulea”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Antrenorul italian a rezistat doar cinci luni la FCU Craiova, timp în care a bifat 18 prezențe pe banca tehnică și a înregistrat o medie de 1.33 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt

OUT de la FCU Craiova! Adrian Mititelu și-a demis antrenorul

”Trebuie să ne obişnuim şi de astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trbeuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino. 

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea. Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua.

Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a spus Adrian Mititelu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!