Liga 1

MM Stoica, impresionat de dinamovistul care a părăsit terenul accidentat: „Dacă nu va fi la baraj, e o mare problemă!”

Dinamo a obţinut o victorie nesperată, 3-2 (2-1) cu FC Botoşani, vineri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a opta a playout-ului Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 09:14
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 09:31

Deși victoria obținută de „câini” e una menită să le dea moral înaintea barajului de promovare/rămânere în Liga 1, Dusan Uhrin nu are motive de bucurie.

Dinamo a pierdut trei jucători importanți după meciul cu moldovenii. Pierret a fost eliminat imediat după golul doi, Grădinaru a văzut „roșu” după fluierul final, iar Cosmin Matei a părăsit terenul accidentat în minutul 68.

Cosmin Matei, omul care poate să o salveze pe Dinamo de la retrogradare, crede MM 

MM Stoica este de părere că dinamoviștii vor avea probleme serioase în barajul de promovare/rămânere în Liga 1 dacă Cosmin Matei nu va fi recuperat până la ora meciului.

„Dinamo a arătat altfel. A arătat ca atunci când juca, dar nu câştiga. Dacă Matei nu e la baraj, e o mare problemă. Nu ştiu cât de gravă e accidentarea. Grădinaru nu poate juca bine niciodată. L-am avut, îl ştiu, acoperă mai multe posturi, dar Matei ia decizii, e un jucător cu care se ajunge la poartă. E singurul jucător de creaţie de la Dinamo. 

Ai câştigat. Ce cauţi acolo să te cerţi, să iei roşu (n.r. - Grădinaru)? Trei etape minimum ia, dacă se respectă regulamentul disciplinar”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport

Dinamo a reuşit a treia sa victorie în deplasare în play-out. De asemenea, Dinamo are trei victorii consecutive.

După acest succes, Dinamo (locul 8) s-a apropiat la un singur punct de Chindia (locul 7).

Modifică setările cookies