MM Stoica anunță: "El va fi noul antrenor secund!"

MM Stoica FCSB mihai pintilii Superliga Romaniei Superliga Mihai Stoica / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 08:46
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 08:39

FCSB continuă să își ajusteze structura pentru a asigura o performanță de top în sezonul următor. 

Mihai Pintilii, una dintre figurile emblematice ale echipei, a fost promovat în funcția de antrenor secund, după ce a obținut licența A. Această schimbare a fost confirmată de Mihai Stoica, managerul general al campioanei României.

Mihai Pintilii își schimbă rolul

După ce și-a luat licența A pe 26 iunie, Mihai Pintilii va putea acum să ofere indicații de pe marginea terenului, o schimbare semnificativă față de rolul său anterior, de delegat. 

  • Mihai Stoica

„El nu va mai fi delegat, va fi antrenor secund. Va putea da indicații în timpul meciurilor”, a declarat Mihai Stoica la PrimaSport.

În ceea ce privește locația meciurilor, Mihai Stoica a clarificat situația cu privire la meciul cu Corvinul din finala Supercupei României, care se va juca în Ghencea.

Președintele CA al FCSB a precizat că Arena Națională rămâne casa FCSB și că echipa va reveni acolo când va fi posibil. 

„Casa noastră e Arena Națională, nu jucăm pe Ghencea ca să demonstrăm ceva cuiva”, a adăugat Stoica.

Evaluarea stagiului de pregătire

Stoica a lăudat stagiul de pregătire al echipei în Olanda și îl consideră unul dintre cele mai reușite din istoria clubului. Managerul general al roș-albaștrilor a evidențiat progresul semnificativ al unor jucători, inclusiv Alex Băluță, care a avut o evoluție vizibilă în comparație cu anul trecut.

„Mă uitam la Băluță cum arăta acum un an și cum arată acum. Dar nu numai el, mai sunt fotbaliști care au făcut un progres, care se vede și în cifrele de la antrenamente”, a mai spus Stoica.

Deși stagiul de pregătire a fost considerat un succes, Stoica a menționat că noii jucători sunt în urmă cu pregătirea fizică în comparație cu cei deja integrați în echipă.

Cu toate acestea, el a remarcat că Marius Ștefănescu, noul venit de la Sepsi OSK, s-a adaptat rapid și arată foarte bine. 

„Ștefănescu arată foarte bine, Ștefănescu parcă e dintotdeauna la noi”, a concluzionat Stoica.

FCSB, în perioada de transferuri

  • Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)
  • Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)
  • Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)
  • Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!