Mihai Stoica Alexandru Musi FCSB Ianis Stoica Superliga

MM Stoica a făcut anunțul! Doi jucători de la FCSB au deja bagajul făcut. Cu ce cluburi s-au înțeles

Gigi Becali a anunțat că FCSB se va despărți în această iarnă de mai mulți jucători, iar MM Stoica a dezvăluit destinațiile a doi dintre aceștia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 23:26
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 23:26

Ianis Stoica (20 de ani) și Alexandru Musi (18 ani), două dintre „perlele” pe care Gigi Becali speră să obțină bani buni în viitor, vor fi împrumutați în iarnă la echipe unde vor avea șanse mai multe de a juca.

Ianis Stoica, căpitan la ultimul meci al FCSB-ului în acest sezon al Cupei României, și Alexandru Musi se vor despărți de trupa pregătită de Mihai Pintilii.

„Ianis Stoica are oferte de împrumut de la U Cluj și Chindia. El va alege unde merge. Nu s-a decis, o face mai greu, în iarnă, L-am simțit că va înclina spre Chindia, dar vrea să aștepte, poate apar și alte oferte. Știți foarte bine, au venit emisarii unui club, dar nu au căzut de acord cu Gigi. 

Musi cred că va fi împrumutat și el în Liga 2. Discutăm cu Poli Iași și cu Slobozia”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

  • Cotat la 1 milion de euro, Ianis Stoica mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2026. 
  • Cotat la 150.000 de euro, mijlocașul ofensiv Alexandru Musi mai are contract cu clubul patronat de Gigi Becali până în iunie 2025.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!