adrian mititelu jr FC U Craiova Istvan Kovacs Universitatea Craiova Superliga

Mititelu Jr îl face praf pe Istvan Kovacs: "Acest arbitru nenorocit m-a furat pe față! O să dau la toate ziarele din Europa"

FC U Craiova a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, în care a fost gazdă, scor 1-2, în etapa a patra din Superliga.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 00:36
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 00:36

Meciul a fost decis de trei lovituri de la 11 metri acordate de Istvan Kovacs, toate transformate. Andrei Ivan și Sergiu Hanca au punctat pentru Universitatea Craiova în prima repriză, iar Andrea Compagno a redus din handicap în minutul 72.

Adrian Mititelu Jr, extrem de dur la adresa lui Istvan Kovacs

Primul penalty a fost dictat după un fault în careu al lui Van Durmen asupra lui Markovic. Istvan Kovacs i-a făcut inițial semn jucătorului Universității Craiova să se ridice, însă ulterior a fost chemat la monitorul VAR și a dictat lovitură de la 11 metri.

  • Adrian Mititelu Jr.

Istvan Kovacs, care va arbitra și la CM 2022, a dictat un nou penalty în minutul 45+2 pentru un presupus henț al lui Bahassa în careu. Sergiu Hanca a șutat din lovitură liberă, iar jucătorul lui FC U a blocat, însă reluările par să arate că Bahassa a lovit mai degrabă balonul cu capul, nu cu brațul.

Totuși, la al doilea penalty, Istvan Kovacs nu a mai mers la monitorul VAR pentru a revedea faza.

"Nu ați văzut ce s-a întâmplat? Nu că pare, i-a atins direct capul! Marele arbitru de Mondiale, Istvan Kovacs, a dat un penalty inexistent. A dat un penalty care nu a fost. L-a lovit în cap pe Bahassa.

E incredibil că și cu VAR avem acești arbitri români care vor să pară interesanți și să spună că au văzut ei faza foarte bine, fără VAR. În a doua repriză, Papp îi sare cu cotul în gură lui Compagno și dă galben.

E incredibil, o să dau la toate ziarele din Europa să vadă acest arbitru nenorocit. Ne-a omorât meciul! M-a furat pe față Istvan Kovacs!", a spus Adrian Mititelu, la Prosport Special.

În urma acestui rezultat, FC U Craiova a coborât pe locul 10 în Superliga și a rămas cu patru puncte. Universitatea Craiova a urcat pe 9, cu 5 puncte în primele patru etape.

În runda următoare, FC U Craiova va înfrunta FC Argeș, în deplasare.

Modifică setările cookies