Adrian Mititelu adrian mititelu jr FC U Craiova Istvan Kovacs Universitatea Craiova Superliga

VIDEO Adrian Mititelu Jr a răbufnit la pauza derby-ului Craiovei: "Incredibil așa ceva! Suntem furați și cu VAR". Clipurile postate

Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FC U Craiova, a reacțioant dur în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 22:53
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 22:58

FC U Craiova a controlat prima repriză, dar la pauză s-a văzut condusă cu 2-0. Universitatea Craiova a beneficiat de două lovituri de la 11 metri dictate de Istvan Kovacs, în minutele 41 și 45+4, care au fost transformate de Andrei Ivan și Sergiu Hanca.

FC U Craiova - Universitatea Craiova | Adrian Mititelu Jr: "Suntem furați și cu VAR"

Primul penalty a fost dictat după un fault în careu al lui Van Durmen asupra lui Markovic. Istvan Kovacs i-a făcut inițial semn jucătorului Universității Craiova să se ridice, însă ulterior a fost chemat la monitorul VAR și a dictat lovitură de la 11 metri.

Istvan Kovacs, care va arbitra și la CM 2022, a dictat un nou penalty în minutul 45+2 pentru un presupus henț al lui Bahassa în careu. Sergiu Hanca a șutat din lovitură liberă, iar jucătorul lui FC U a blocat, însă reluările par să arate că Bahassa a lovit mai degrabă balonul cu capul, nu cu brațul.

Totuși, la al doilea penalty, Istvan Kovacs nu a mai mers la monitorul VAR pentru a revedea faza.

Adrian Mititelu Jr a postat la pauza meciului un mesaj dur, spunând că echipa sa "este furată".

"INCREDIBIL AȘA CEVA!!!

SUNTEM FURAȚI PE FAȚĂ ȘI CU VAR!!!

MINGEA ÎL LOVEȘTE DIRECT ÎN CAP PE JUCĂTORUL NOSTRU, NU ÎN MÂNĂ!", a scris Mititelu Jr, care a atașat și două filmulețe cu momentul incriminat.

Modifică setările cookies