GALERIE FOTO FC U Craiova - Universitatea Craiova 1-2 | Oaspeții își adjudecă cele trei puncte din derby-ul de pe Ion Oblemenco

Gazdele au un început infernal de campionat, în care s-au descurcat însă foarte bine: au câștigat cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj și au remizat 1-1 cu vicecampioana FCSB.

Live text: FC U Craiova - Universitatea Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 23:40
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 23:40
FC U Craiova
sport live match gol! Andrea Compagno '72
1-2
4
Universitatea Craiova
'45+4 Sergiu Hanca sport live match gol!
'41 Andrei Ivan sport live match gol!
MIN '90+7
Final

Final.

MIN '90+1
Inceput

Crainicul anunță cinci minute de prelungire. FCU Craiova mai are timp să forțeze un rezultat de eglitate pe Ion Oblemenco. Posesia rămâne, în ultimele clipe, de partea echipei lui Croitoru.

MIN '82
Ratare

Baiaram caută vinclul! Decarul Universității Craiova a fost aproape de a restabili avantajul din finalul primei reprize, de două goluri. Robert Popa a plonjat după minge, însă, dacă balonul era pe poartă, ar fi fost o mică posibilitate ca goalkeeper-ul să intervină decisiv.

MIN '72
Gol

GOOOOOOOOOL FCU Craiova! Compagno reduce diferența cu 18 minute înainte de fluierul final. Echipa lui Marius Croitoru reintră în joc.

GOOOOOOOOOL FCU Craiova! Compagno reduce diferența cu 18 minute înainte de fluierul final. Echipa..._273
1-2
MIN '68
Fault

Papp sare și-i aplică o lovitură lui Compagno în careu. Italianul cade pe jos, iar Kovacs dictează lovitură de la unsprezece metri.

MIN '65
Fault

Baeten vrea să șuteze, dar îl lovește pe Bancu peste picior. Universitatea răsuflă ușurată în urma mai multor atacuri ale gazdelor și beneficiază de o lovitură liberă.

MIN '59
Inceput

Jucătorii revin de la vestiar, iar centralul fluieră reluarea partidei. FCU Craiova asaltează poarta lui Lazar. În cazul în care Kovacs va mai întrerupe meciul, confruntarea dintre cele două rivale va lua sfârșit.

MIN '59
Pauza

Kovacs îi trimite pe jucători la vestiare și oprește pentru moment meciul, în urma faptului că un suporter a aruncat cu un scaun în teren. Ultrașii din peluze aruncă cu torțe și perturbă buna funcționare a meciului. 

MIN '53
Fault

Markovic încearcă să câștige posesia pentru echipa sa, dar, fiind în spatele lui Duarte, încasează o lovitură în plină figură involuntar. Kovacs oprește meciul, iar fotbalistul primește îngrijiri medicale. 

MIN '47
Inceput

Partida este oprită pentru câteva momente, mai multe torțe au fost aruncate pe teren. Pompierii încearcă să le culeagă cât mai rapid, ca Istvan Kovacs să poată da drumul meciului să se desfășoare.

Partida este oprită pentru câteva momente, mai multe torțe au fost aruncate pe teren. Pompierii..._267
MIN '45+5
Pauza

Final de primă repriză. Universitatea și-a creat un avantaj de două goluri prin două lovituri de la unsprezece metri, față de rivala din Craiova.

MIN '45+4
Gol

GOOOOOOL Universitatea Craiova! Final de primă repriză horror din partea gazdelor. Sergiu Hanca îl trimite în colțul opus pe Robert Popa la al doilea penalty pe care Kovacs îl oferă "studenților". 

GOOOOOOL Universitatea Craiova! Final de primă repriză horror din partea gazdelor. Sergiu Hanca îl..._265
0-2
MIN '41
Gol

GOOOOOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan deblochează tabela în minutul 41 dintr-o lovitură de la unsprezece metri. Oaspeții pun la punct atacurile gazdelor.

GOOOOOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan deblochează tabela în minutul 41 dintr-o lovitură de..._264
0-1
MIN '39
Fault

Markovic este faultat în careu, iar Kovacs este chemat să vadă faza pe monitorul tehnologiei VAR. Centralul arată punctul de la unsprezece metri, iar Universitatea Craiova beneficiază de o lovitură de penalty!

MIN '27
Inceput

Adrian Mititelu este surprins în lojă, finanțatorul lui FCU Craiova asistă la derby-ul "de foc" de pe Ion Oblemenco, unde se află peste 23 de mii de suporteri pe stadion.

Adrian Mititelu este surprins în lojă, finanțatorul lui FCU Craiova asistă la derby-ul "de..._262
MIN '26
Ratare

Universitatea își face curaj și atacă poarta lui Robert Popa. Martic are o cursă pe cont propriu și îi pasează lui Markovic, dar fotbalistul nu poate să fructifice. Trupa lui Croitoru elimină pericolul de la poarta sa.

MIN '22
Fault

Crețu îl plachează pe Samuel Asamoah ca în rugby, dar arbitrul nu arată cartonașul galben. Se simte tensiunea jucătorilor. Ambele echipe joacă dur, dar nu riscă mult.

MIN '18
Ratare

Baeten are o acțiune pe cont propriu în banda stânga și încearcă o centrare către Van Durmen. Mingea trece pe lângă belgian, iar Paul Papp trimite cât mai departe balonul de poarta sa. FCU Craiova este echipa mult mai periculoasă din startul meciului.

MIN '15
Sut

FCU Craiova încearcă să asalteze poarta lui Lazar, Beaten ajunge într-o situație favorabilă și șutează puternic spre spațiul porții. Lovitura a fost prinsă cu succes de goalkeeper-ul Universității și calmează jocul.

MIN '6
Inceput

S-a lăsat fumul deasupra suprafeței de teren. Fanii aruncă torțe și nu se lasă din folosit fumigenele. Se joacă tare, pe contre. Trupa lui Croitoru este pregătită să-și arate forțele.

S-a lăsat fumul deasupra suprafeței de teren. Fanii aruncă torțe și nu se lasă din folosit fumigenele...._257
MIN '3
Ratare

Markovici primește o pasă pe poziție viitoare, dar Duarte anticipează bine faza și se pune în fața adversarului. Robert Popa prinde mingea la piept, iar FCU Craiova răsuflă ușurată în urma unei ocazii la poartă.

MIN '1
Inceput

Partida a început! Arbitrul fluieră startul partidei. FCU Craiova atacă de la dreapta la stânga, iar Universitatea de la stânga la dreapta. În peluze, fanii înfocați își susțin echipa favorită cu strigăte și fumigene aruncate.

07-08-2022 20:37

FCU Craiova - Universitatea Craiova | Echipele de start

FCU Craiova: Popa, Achim, ASamoah, Baeten, Bahassa, Compagno, Duarte, Huyghebaert, Negru, Paramatti, Van Durmen
 
Universitatea Craiova: Lazar, Martic, Papp, Raul, Bancu, Mateiu, Crețu, Hanca, Bairam, Ivan.
07-08-2022 11:42

FC U Craiova - Universitatea Craiova, LIVE TEXT de la 21:30. Meci de foc pe ”Ion Oblemenco”

Meciul meciurilor din Bănie, FC U Craiova - CS Universitatea Craiova, se joacă astăzi pe ”Ion Oblemenco”, LIVE TEXT de la ora 21:30 pe sport.ro, în cadrul etapei cu numărul 4 din Superliga.

Gazdele de la FC U trec printr-o perioadă foarte bună, asta după ce au luat patru puncte din duelurile cu primele două clasate în ediţia precedentă (3-1 cu CFR Cluj, 1-1 cu FCSB).
În plus, jocul este unul competitiv, dovadă fiind şi media paselor reuşite din acest sezon, 432 pase corecte / meci, locul 1 la acest capitol, subliniază site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

De cealaltă parte, deşi au un început mai greu de campionat (două remize şi o înfrângere), asta şi din cauza faptului că sunt implicaţi şi în Conference League, oaspeţii de la Universitatea rămân o forţă a principalei competiţii interne, conform sursei citate mai sus.

În ediția precedentă, Universitatea a câștigat ambele partide din campionat cu rivala FC U, de fiecare dată impunându-se cu 2-0.

Modifică setările cookies