Istvan Kovacs FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga

Istvan Kovacs, prestație slabă în prima repriză a derby-ului Craiovei! N-a văzut primul penalty, al doilea n-a fost

Derby-ul etapei: FCU Craiova - Universitatea Craiova este arbitrat de cel mai bine cotat arbitru al momentului în România: Istvan Kovacs.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 22:37
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 22:53

Deși este considerat unul dintre cei mai buni arbitri români, Kovacs n-a fost pe fază la niciuna dintre fazele care au dus la cele două lovituri de pedeapsă din care a marcat Universitatea Craiova.

În minutul 39, Markovic a fost faultat în careu de Paramatti, însă Kovacs a lăsat jocul să continue. La prima întrerupere a jocului, arbitrul a fost chemat la ecranul VAR pentru a revedea faza, moment în care a dictat lovitură de la 11 metri pentru Universitatea Craiova. Ivan a transformat lovitura și a deschis scorul.

  • Istvan Kovacs

Universitatea Craiova avea să mai lovească o dată tot de 11 metri. În minutul 45+2, Bahassa a sărit în încercarea de a respinge o minge, însă a ridicat mână la nivelul capului, iar Kovacs a considerat că acesta a comis henț. Reluările au arătat însă că fotbalistul lui FCU a fost lovit în cap de minge. Deși faza a fost una complicată, Kovacs a refuzat să ceară ajutorul VAR și a dictact lovitură de la 11 pentru Craiova lui Rotaru.

FCU Craiova și Universitatea Craiova s-au mai întâlnit de patru ori până acum, iar trupa lui Rotaru nu a pierdut niciodată. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies