VIDEO EXCLUSIV Mititelu anunță noi transferuri la FC U Craiova și vrea să se bată la titlu: "Nu văd o echipă mai bună decât noi"

FC U Craiova a început promițător sezonul din Superliga, iar oltenii visează la primul titlu după 32 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 12:40
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 12:40

În primele trei etape, FC U Craiova a pierdut contra Farului (1-2), a învins campioana CFR Cluj (3-1) și a remizat în deplasare contra lui FCSB (1-1).

Adrian Mititelu: "Nu văd acum o echipă mai bună decât noi"

După primele etape, Adrian Mititelu spune că nu vede o echipă mai bună decât FC U Craiova, însă tot își dorește să mai facă încă două transferuri pentru a întări lotul.

În același timp, Mititelu are numai cuvinte de laudă la adresa lui CFR Cluj, campioana României din ultimele cinci sezoane.

"Știți că sunt un optimist incurabil. Eu cred că putem să ajunge foarte, foarte sus. Sincer, nu văd la ora asta o echipă care să fie mai bună decât noi, dar aici ține de continuitate emoțională, psihică, de șansă, dar echipa noastră, la ce face ea... de la locul 6 până la locul 1 e posibil orice. Depinde cum gestionăm situația, depinde ce mai aducem, că ne mai trebuie unul-doi jucători.

Eu am investit 30 de milioane și mi-am pierdut 20 de ani din viață pentru echipa asta. Cine își dorește mai mult ca mine titlul? Dar ne batem cu coloși, uitați-vă ce club s-a format la Cluj, a dominat fotbalul românesc atâția ani, degeaba îi criticăm noi pe aici. Ce au făcut acolo nu se mai poate repeta în următorii 100 de ani. Au dominat fotbalul românesc atâția ani și au câștigat atâtea trofee.

Mă uit la echipă și văd că ne mai trebuie jucători. Ca să aspirăm la locurile și de mai sus, trebuie să ne mai întărim. Problema e că și lista e completă. Trebuie să mai renunțăm la 1-2 și să vină alți 1-2", a spus Adrian Mititelu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies