CFR Cluj Denilson Gabionetta Vasile Miriuta Superliga

"Miriuta, un antrenor de Liga a II-a, ii e FRICA de Cadu!" Un jucator plecat in aceasta vara de la CFR face dezvaluiri:

Un fost jucator al CFR-ului face dezvaluiri incredibile din vestiarul echipei clujene.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 15:10
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 15:11

Imprumutat sezonul trecut de la Parma, brazilianul Denilson Gabionetta parasit in aceasta luna CFR Cluj, intorcandu-se in Italia.

In varsta de 28 de ani, cu 15 aparitii in tricoul CFR-ului si doar un gol marcat, Gabionetta, care era anuntat la inceputul sezonului 2013/2014 ca fiind unul dintre fotbalistii capabili sa duca echipa pe podium, nu a reusit nici macar sa se apropie de realizarile la care fanii se asteptau.

De cealalta parte insa, fotbalistul de origine braziliana spune ca la CFR nici macar nu au existat vreodata conditiile propice pentru performanta. Mai mult, acesta spune ca nu a fost tratat corect de antrenorul Vasile Miriuta, despre care spune ca este "un tehnician de liga a II-a, un antrenor caruia ii era frica de Cadu, Maftei, Rada, Felgueiras si Piccolo".

"Prima parte a sezonului a fost in regula, apoi lucrurile n-au mers deloc bine. Simplu, am fost exclus pentru ca am lucrat cu un antrenor lipsit de caracter. Si eu, si Robert Maah, am fost dati afara fara niciun motiv.

Miriuta minte cand spune ca nu am dat randament la antrenamente. M-am antrenat ca intotdeauna. Problema e ca Miriuta nu e un om de cuvant si nu spune adevarul. A fost mai simplu pentru el, in cazul meu, pentru ca eram doar un jucator imprumutat.

E dificil cand ai de-a face cu un om fara caracter. Ca sa dau un exemplu: in regulament exista o amenda pentru cei supraponderali, pentru jucatorii care depasesc masa optima. Cadu era supraponderal, asa ca antrenorul a scos aceasta amenda, pentru a nu o aplica impotriva lui Cadu. Ii era frica de Cadu, Piccolo, Rada, Maftei si Felgueiras", si-a inceput Denilson Gabionetta discursul dur, potrivit site-ului clujean stiridesport.ro

"Campionatul Romaniei, intre Serie A si Serie B"

De asemenea, acesta a adaugat: "Eu nu m-am mai confruntat cu o asemenea situatie, sa nu fiu platit 5 luni de zile. Cu siguranta ca asta a afectat performanta jucatorilor. Lipsa banilor a contribuit la faptul ca aceasta echipa a facut un campionat slab. La aceasta as adaugat siprezenta pe banca a unui antrenor care nu intelege nimic din fotbal si nu stie sa-si aseze jucatorii. Doar sta acolo si gesticuleaza, fara sa spuna, fara sa transmita  nimic.

Campionatul Romaniei e undeva intre Serie A si Serie B. Exista cateva echipa care joaca foarte bine, in timp ce majoritatea nu au nicio schema tactica, nimic. Per total insa este un campionat bun.

Le multumesc fanilor pentru afectiunea si respectul pe care l-am simtit venind din partea lor. CFR, pentru a reveni in lupta la varf, va trebui sa schimbe cateva lucruri, incepand cu antrenorul. Cluburile mari trebuie sa aiba antrenori obisnuiti sa castige si nu e cazul la Miriuta", a mai spus Gabionetta.

Modifică setările cookies