Denilson Gabionetta CFR Cluj Italia Salernitana serie c Transfer Market

Trebuia sa fie GOLGHETERUL CFRului, dar a plecat pe usa din dos! Unde a ajuns acum Denilson Gabionetta

Adus in 2013 ca o vedeta, Denilson Gabionetta nu a impresionat la CFR Cluj. Mai mult, acesta a plecat din Romania spunand ca Liga I este "undeva intre Serie A si Serie B" si ca Vasile Miriuta este cel mai slab antrenor cu care a lucrat. Brazilianul a ajuns, insa, sa joace in liga a treia italiana.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Iulie 2014, 17:06
Data actualizarii: Sambata 19 Iulie 2014, 17:27

Adus in 2013 la CFR Cluj si anuntat ca un atacant extrem de tehnic, care sa transforme compartimentul ofensiv al fostei campioane, brazilianul Denilson Gabionetta nu a reusit sa confirme in Gruia, fiind lasat sa plece in aceasta vara.

Imprumutat de la Parma, Gabionetta a prins 15 meciuri in Liga I si a marcat un singur gol, intr-o victorie a CFR-ului cu 7-2 impotriva Otelului.

Gabionetta a plecat de la CFR extrem de suparat, facand o serie de acuzatii la adresa antrenorului Vasile Miriuta, despre care spunea ca era "marioneta lui Cadu", insa vorbind si despre campionatul Romaniei, pe care il caracteriza ca fiind "undeva intre Serie B si Serie A".

"Liga I e intre Serie A si B. Exista cateva echipe care joaca bine, in timp ce majoritatea nu au nicio schema tactica. M-a mai socat faptul ca un club de talia CFR-ului nu si-a platit jucatorii timp de 5 luni, dar si ca are pe banca un antrenor de liga a II-a", spunea Gabionetta la acea vreme.

Atacantul mai spunea ca are ganduri mari, dorind sa se intoarca in Italia la o echipa care sa-i ofere mai multe sanse.

Parma a decis, insa, sa il cedeze inca o data, antrenorul Roberto Donadoni transmitandu-i jucatorului ca nu se va baza pe serviciile sale. In varsta de 28 de ani, acesta a fost imprumutat la prima echipa care si-a manifestat interesul pentru el - Salernitana - o formatie din liga a III-a.

Ajuns la 28 de ani, Gabionetta va juca in urmatorul sezon in Serie C, dupa ce si-a mai petrecut cateva sezoane la echipe ca Varese, Pisa, AlbinoLeffe, Crotone si Torino.

Modifică setările cookies