Miriuta a anuntat cine va fi capitanul lui Dinamo dupa despartirea de Anton: "In mare parte, el este!". Ce se intampla si cu Penedo

Miriuta a anuntat cine va fi capitanul lui Dinamo dupa despartirea de Anton: "In mare parte, el este!". Ce se intampla si cu Penedo

Vasile Miriuta ii va da banderola de capitan lui Steliano Filip in partea a doua a sezonului. Hanca si Nedelcearu vor fi ceilalti fotbalisti care vor purta banderola.

Steliano Filip va prelua banderola de capitan a lui Dinamo dupa plecarea lui Paul Anton la Anji. Fundasul stanga ii va avea ca vicecapitani pe Hanca si Nedelcearu.

"Plecam la fix in Cipru. Aseara a nins, iar noi mergem la 19 grade. E frumos in Cipru. Sunt mai linistit putin acum, pentru ca au venit niste jucatori foarte buni, pe care i-am dorit cu totii. Acum trebuie sa-i integram cat mai repede in aceste jocuri de pregatire.

In mare parte, Steliano va fi capitanul nostru. Hanca e si el acolo, e al doilea. Nedelcearu e al treilea, cam asta e ordinea", a spus Miriuta.

TelekomSport scrie ca in Cipru va merge si panamezul Jaime Penedo, cel care nu s-a intors nici pana acum la echipa, transmitand ca a suferit o grava toxiinfectie alimentara si a fost internat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies