Miriuta a anuntat cine va fi capitanul lui Dinamo dupa despartirea de Anton: "In mare parte, el este!". Ce se intampla si cu Penedo

Dinamo steliano filip Vasile Miriuta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Ianuarie 2018, 17:13
Data actualizarii: Luni 15 Ianuarie 2018, 17:16

Vasile Miriuta ii va da banderola de capitan lui Steliano Filip in partea a doua a sezonului. Hanca si Nedelcearu vor fi ceilalti fotbalisti care vor purta banderola.

Steliano Filip va prelua banderola de capitan a lui Dinamo dupa plecarea lui Paul Anton la Anji. Fundasul stanga ii va avea ca vicecapitani pe Hanca si Nedelcearu.

"Plecam la fix in Cipru. Aseara a nins, iar noi mergem la 19 grade. E frumos in Cipru. Sunt mai linistit putin acum, pentru ca au venit niste jucatori foarte buni, pe care i-am dorit cu totii. Acum trebuie sa-i integram cat mai repede in aceste jocuri de pregatire.

In mare parte, Steliano va fi capitanul nostru. Hanca e si el acolo, e al doilea. Nedelcearu e al treilea, cam asta e ordinea", a spus Miriuta.

TelekomSport scrie ca in Cipru va merge si panamezul Jaime Penedo, cel care nu s-a intors nici pana acum la echipa, transmitand ca a suferit o grava toxiinfectie alimentara si a fost internat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!