VIDEO Mircea Rednic, pe picior de plecare de la Dinamo? Jucătorii nu îl mai vor pe antrenor! Posibilii înlocuitori

Mircea Rednic Dinamo Superliga Mircea Rednic
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 10:10

Dinamo a terminat la egalitate duelul cu FCU Craiova, scor 0-0.

Mircea Rednic pare să fi pierdut vestiarul lui Dinamo. În urma conflictelor cu Deian Sorescu, Gabriel Torje și Steliano Filip, jucătorii lui Dinamo au început să nu îl mai dorească pe Mircea Rednic, anunță Prosport.

Sursa citată anunță că jucătorii, împreună cu Iuliu Mureșan, au început să lucreze la demiterea tehnicianului ce mai este sprijinit, în acest moment, doar de Nicolae Badea. Mureșan ar fi ales deja trei posibili înlocuitori.

Neavând rezultate și nici susținerea DDB, Mircea Rednic ar putea pleca de la Dinamo după doar opt etape, în care echipa a adunat doar trei puncte, toate din rezultate de egalitate, din meciurile cu UTA, Rapid și FCU Craiova.

Mureșan se gândește la trei variante de înlocuitori. Flavius Stoican, demis de la FCU Craiova înaintea duelului direct, Vasile Miriuță, actualmente director sportiv la Minaur Baia Mare, dar și Mihai Teja, fost la FCSB sau Gaz Metan Mediaș, sunt pe lista scurtă a președintelui lui Dinamo.

Mircea Rednic, în conflict cu Steliano Filip

La conferința de presă ce a precedat duelul dintre Dinamo și FCU Craiova, Rednic a anunțat că Steliano Filip a fost exclus din lotul pentru acest meci, deoarece nu accepta să joace o altă poziție decât fundaș stânga.

„A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă dinaintea partidei cu FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!