Manchester City Barcelona ferran torres Spania

Jucătorul lui City, gata să semneze cu Barcelona! Fotbalistul i-a cerut lui Guardiola să îl lase să plece la echipa lui Xavi

Xavi Hernandez a cerut întăriri în atacul Barcelonei.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 09:08
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 09:14

Problemele catalanilor continuă, iar cea mai recentă dintre ele are legătură cu atacul, acolo unde, din cauza accidentărilor, Xavi nu are foarte multe opțiuni. Memphis nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în acest prim sezon, iar Luuk de Jong, adus la insistențele lui Ronald Koeman, nu este luat în calcul. 

Astfel, noul antrenor a cerut șefilor de pe Camp Nou întăriri în atac, iar marele său pariu este un jucător de la Manchester City. Deși s-a scris despre interesul Barcelonei pentru Raheem Sterling, ținta lui Xavi  numărul 1 ar fi tânărul jucător Ferran Torres. 

  • Ferran Torres

Ferran Torres, dispus să semneze cu Barcelona

În acest sens, Mateu Alemany, oficialul clubului blaugrana, a călătorit la Manchester în cursul zilei de vineri, pentru a discuta o posibilă mutare. Mai mult decât atât, Mundo Deportivo informează că winger-ul i-a cerut lui Guardiola să îl lase să plece de la City, cu destinația Barcelona. 

Sursa citată anunță că antrenorul a fost de acord cu plecarea lui Ferran Torres, atâta timp cât cluburile ajung la un acord economic. Tânărul jucător i-a motivat tehnicianului că nu putea refuza o astfel de oportunitate. Guardiola a fost înțelegător în fața motivului fotbalistului său. 

Ferran Torres a semnat cu City în august 2020, după ce 'cetățenii' au plătit 23 de milioane Valenciei pentru transferul său. Tânărul jucător, care are și 22 de prezențe la naționala mare a Spaniei și 12 goluri înscrise, a strâns 43 de prezențe în tricoul lui City și 16 goluri marcate. 

În acest sezon, Torres s-a accidentat în luna octombrie, iar revenirea sa pe teren este incertă. 7 meciuri a bifat în toate competițiile, în acest sezon, pentru City și a reușit să înscrie și trei goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!