Jucătorul lui City, gata să semneze cu Barcelona! Fotbalistul i-a cerut lui Guardiola să îl lase să plece la echipa lui Xavi

Manchester City Barcelona ferran torres Spania Ferran Torres
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 09:08
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 09:14

Xavi Hernandez a cerut întăriri în atacul Barcelonei.

Problemele catalanilor continuă, iar cea mai recentă dintre ele are legătură cu atacul, acolo unde, din cauza accidentărilor, Xavi nu are foarte multe opțiuni. Memphis nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în acest prim sezon, iar Luuk de Jong, adus la insistențele lui Ronald Koeman, nu este luat în calcul. 

Astfel, noul antrenor a cerut șefilor de pe Camp Nou întăriri în atac, iar marele său pariu este un jucător de la Manchester City. Deși s-a scris despre interesul Barcelonei pentru Raheem Sterling, ținta lui Xavi  numărul 1 ar fi tânărul jucător Ferran Torres. 

  • Ferran Torres

Ferran Torres, dispus să semneze cu Barcelona

În acest sens, Mateu Alemany, oficialul clubului blaugrana, a călătorit la Manchester în cursul zilei de vineri, pentru a discuta o posibilă mutare. Mai mult decât atât, Mundo Deportivo informează că winger-ul i-a cerut lui Guardiola să îl lase să plece de la City, cu destinația Barcelona. 

Sursa citată anunță că antrenorul a fost de acord cu plecarea lui Ferran Torres, atâta timp cât cluburile ajung la un acord economic. Tânărul jucător i-a motivat tehnicianului că nu putea refuza o astfel de oportunitate. Guardiola a fost înțelegător în fața motivului fotbalistului său. 

Ferran Torres a semnat cu City în august 2020, după ce 'cetățenii' au plătit 23 de milioane Valenciei pentru transferul său. Tânărul jucător, care are și 22 de prezențe la naționala mare a Spaniei și 12 goluri înscrise, a strâns 43 de prezențe în tricoul lui City și 16 goluri marcate. 

În acest sezon, Torres s-a accidentat în luna octombrie, iar revenirea sa pe teren este incertă. 7 meciuri a bifat în toate competițiile, în acest sezon, pentru City și a reușit să înscrie și trei goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!