Jucătorul alungat de la Steaua pe vremea lui Olăroiu a primit o suspendare record, de 24 de etape!

Adrian Drida Cosmin Olaroiu FCSB Jiul Petrosani Steaua Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 09:02
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 09:09

L-a lovit cu palma pe arbitru într-un meci din ligile inferioare.

Adrian Drida, fostul mijlocaș de la UTA, Jiul Petroșani sau Poli Iași, trecut vremelnic și pe la Steaua (actuala FCSB) în vremea mandatului lui Cosmin Olăroiu, a primit o suspendare record de 24 de etape.

Fotbalistul, ajuns la 39 de ani, evoluează acum la FC Sântana 2016, echipă din liga a cincea din județul Arad.

Frații Drida au lovit, scuipat și amenințat arbitrii

Sportarad precizează că Adrian Drida a primit cele 24 de etape de supendare pentru că l-a lovit cu palma pe arbitrul întâlnirii Crișul II Chișineu Criș - FC Sântana 2016, scor 3-2. 

Fratele său, portarul Alin Drida, a primit și el 12 etape, ”pentru injurii, amenințări, scuipături și lovirea cu mănușile peste față a tușierului Bunaciu și a observatorului Mako”, a mai notat sursa citată.

”Meme Stoica nu m-a dorit la Steaua”

În 2006, Adrian Drida a fost pentru scurtă vreme jucătorul Stelei, după un sezon bun făcut la Jiul Petroșani, pe atunci în Liga I. 

”Steaua avea echipă bună atunci. Înainte cu o zi de meciul din Supercupa României cu Rapid, Olăroiu m-a anunțat titular, dar am plecat din cantonament pentru că nu eram deloc dorit de Meme. 

Eram singurul jucător pentru care Meme nu și-a dat acordul să vin. Am fost adus de Becali și Olăroiu. Și așa am plecat...”, a rememorat Drida pentru specialarad.ro scurtul moment roș-albastru din cariera sa.

Foto: sportarad.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!