Mircea Rednic a răbufnit la adresa unui oficial al lui Dinamo: „Nu e treaba lui să-și dea cu părerea!”

Mircea Rednic Dinamo Razvan Zavaleanu Superliga Fani Dinamo
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 10:37
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 10:40

Mircea Rednic a salvat-o pe UTA de la retrogradare în sezonul precedent, iar în această perioadă încearcă să facă construiască o echipă competitivă la Arad.

„Puriul” n-a uitat însă nici de Dinamo, club pe care l-a pregătit în sezonul 2021-2022, când „câinii” au retrogradat în Liga 2.

Fostul antrenor al lui Dinamo l-a taxat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația în care se află Dinamo acum.

„Dinamo? O să mai treacă timpul. S-au făcut multe datorii înainte, chiar și în perioada mea, când nu trebuia să se facă.

Mă doare că încă oamenii care au pus umărul ca Dinamo „să intre” în liga a doua sunt tot acolo. Și-apar la TV și vorbesc, deși obligația, responsabilitatea lor este alta. Când văd un judiciar, director, administrator, ce e el…

(n.r. – Administrator judiciar, dacă vă referiți la Răzvan Zăvăleanu) La cine? Nu știu cum îl cheamă, am uitat cum îl cheamă, el trebuie să se ocupe de finanțe, nu să vină să-și dea cu părerea. (n.r. – Dacă alții nu aduc bani…) El ce-a adus? El n-a adus!

(n.r. – A spus că a împrumutat clubul cu diverse sume) A împrumutat… El cred că și acum este prin Emirate, să se întâlnească cu sultanul „Basana-Balmasan”. M-au avut în mână, tocmai, dar tot ei m-au dat afară! Și cu acordul celor din PCH. Merci!”, a spus Mircea Rednic, potrivit GSP.

Prima mutare realizată de Dinamo în această vară

Gabriel Glăvan a fost numit în funcţia de director sportiv al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat, luni, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Clubul Dinamo 1948 București, prin intermediul canalelor de comunicare, este încântat să anunțe, în mod oficial, numirea lui Gabriel Glăvan în funcția de director sportiv!

Gabi este unul dintre oamenii pe care suporterii dinamoviști îi cunosc de la începutul sezonului, el ajutând clubul Dinamo și din postura neoficială pe tot parcursul competițional din Liga a II-a. Pentru acest lucru, suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare și îi mulțumește pe deplin!

Gabriel Glăvan a bifat în cariera de scouter Oțelul Galați, Universitatea Craiova, a format și condus departamentul de scouting al FC Voluntari și UTA Arad, echipe la care a preluat și rolul de analist video și Performance Analyst. Gabriel a fost Video și Performance Analyst și la România U21.

El este, în prezent, lector în cadrul Licențelor UEFA B, A și PRO din cadrul Școlii Federale de Antrenori, unde predă modulul de analiză și Scouting, el și echipa lui formând inclusiv primul curs dedicat analizei și Scouting-ului din România”, au anunțat „câinii”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!