VIDEO Anunțul lui Ovidiu Burcă despre transferurile lui Sergiu Hanca și Ștefan Radu la Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 11:50
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 11:49

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a oferit detalii despre lotul echipei pentru sezonul următor, după promovarea echipei în Liga 1.

La plecarea în cantonamentul din Slovenia, Burcă a fost întrebat despre zvonurile apărute în presă, conform cărora Dinamo ar fi interesată să readucă doi jucători în Ștefan cel Mare, pe mijlocașul Sergiu Hanca și pe fundașul Ștefan Radu, ambii liberi de contract, după despărțirile de Universitatea Craiova, respectiv Lazio.

Anunțul lui Ovidiu Burcă despre transferurile lui Sergiu Hanca și Ștefan Radu la Dinamo

Burcă a infirmat varianta Hanca, însă rămâne încrezător că Ștefan Radu ar putea fi convins să se întoarcă la Dinamo, chiar dacă legenda lui Lazio și-a anunțat retragerea din fotbal la finalul acestui sezon.

"Hanca este un jucător care poate fi interesant pentru Dinamo, dar, în momentul ăsta, nu. 

Au fost niște discuții cu Ștefan Radu. Ele n-au mai avansat. Vom vedea. Este în vacanță, îl așteptăm să termine vacanța și să se reia discuțiile cu el. Ar fi un lucru extraordinar pentru noi să ni se alăture, dar el are familia acolo, s-a stabilit de foarte mult timp. Nu e o decizie ușoară pentru el, dar vom vedea", a spus Ovidiu Burcă, la aeroport.

Ce post i-a oferit Lotito lui Ștefan Radu

Chiar dacă și-a anunțat retragerea din fotbal, Ștefan Radu (36 de ani) e chemat la Dinamo, clubul care l-a lansat și la care a făcut junioratul. Radu a luat decizia de a-și încheia cariera încă din anul 2022, însă și Lazio îl vrea pe un post-cheie în organigrama clubului. 

The Laziali scrie că omul care decide totul la Lazio ar putea să-i ofere chiar postul de manager în club, ocupat până în 2021 de Angelo Peruzzi (53 de ani).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!