Mesajul SURPRIZA primit de Duckadam dupa despartirea de FCSB: "Tineti-va bine!" In trecut l-a numit 'breloc', dar acum l-a surprins placut

Mesajul SURPRIZA primit de Duckadam dupa despartirea de FCSB: "Tineti-va bine!" In trecut l-a numit 'breloc', dar acum l-a surprins placut

Helmut Duckadam si-a dat demisia din functie de presedinte de imagine al FCSB-ului.

Duckadam a renuntat la postul oficial pe care il avea la gruparea ros-albastra fix inaintea meciului cu CFR Cluj din urma cu o saptamana.

Duckadam s-a declarat surprins de un mesaj pe care i l-a dat antrenorul Marius Sumudica, imediat dupa decizia importanta pe care a luat-o.

"Niciunul dintre fostii colegi nu m-a sunat dupa plecare. Dar am primit mesaje de la oameni cu care de-a lungul timpului am avut replici acide. Tineti-va bine! De la Sumudica am primit un mesaj! Eu il apreciez foarte mult. Cand a fost ideea de a-l aduce la FCSB, eu l-am sustinut. 

Chiar daca am fost contra galeriei, care nu-l dorea deloc, am spus ca e un antrenor foarte bun si ca motiveaza foarte bine echipa. Am zis ca i s-ar potrivi si ca ar lucra foarte bine cu patronul. Cred ca nu a venit din cauza fanilor si din cauza unor persoane din club, care nu l-au vrut", a declarat Duckadam pentru Gazeta.

Marius Sumudica: "Duckadam este la nivelul de breloc"

 

Cei doi au avut un schimb de replici dure in luna aprilie a anului trecut:

"Una, doua, domnul Duckadam ma ataca. Probabil ca sunt bun, dar chiar asa i-a terminat pe toti in tara pe care sa-i atace? Spre deosebire de mine, este o fosta glorie a fotbalului mondial, iar pentru asta jos palaria!

Dar acum, la cei 60 de ani pe care tocmai i-a implinit, eu incerc sa-mi creez un drum in antrenorat, iar domnia sa este la nivelul de breloc", spunea Sumudica atunci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Toate spitalele mari vor primi pacienți COVID, dar managerii spun că se va ajunge inevitabil la contaminare
BRAT

Modifică setările cookies