Lucescu senior nu ii mai da sanse lui FCSB la castigarea campionatului. "Trebuie sa isi pregateasca echipa pentru anul viitor"

Fostul antrenor de la Sahtar Donetk a fost invitat special in aceasta dimineata la PRO X.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iunie 2020, 12:29
Data actualizarii: Luni 22 Iunie 2020, 16:54

Mircea Lucescu considera ca echipa patronata de Gigi nu mai are nicio sansa la castigarea campionatului dupa egalul cu Gaz Metan Medias.

"Nu mai sunt sanse la titlu pentru ei. Trebuie sa isi pregateasca echipa pentru anul viitor, sa stie ce are de facut. CFR Cluj e cea mai experimentata echipa in raportul cu celelalte. Nu a schimbat prea multi jucatori, a mentinut acelasi antrenor, un antrenor foarte bun care stie cum sa obtina rezultate", a declarat pentru PRO X Lucescu.

 

De asemenea, el a scos in evidenta faptul ca CFR a investit pentru a castiga campionatul. Chiar daca Craiova are sanse matematice la titulu, Lucescu nu crede ca oltenii pot tine pasul cu echipa lui Dan Petrescu.

"Au o conducere care a investit pentru a castiga titlul. Stiau ca daca vor castiga, vor recupera din investitie. Au toate atuurile pentru a castiga aceasta competitie. Nici Craiova nu e pregatita, doar CFR poate castiga titlul", a spus Mircea Lucescu.

Modifică setările cookies