florin tanase FCSB Liga 1

Mihai Stoica a dezvăluit de ce nu a evoluat Florin Tănase în meciul cu CS Mioveni: ”Se va antrena normal de luni”

FCSB s-a făcut de rușine în singurul amical al verii, terminând la egalitate cu CS Mioveni, echipă din coada clasamentului. 
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 10:24
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 10:29

Vicecampioana României a ales să urmeze un cantonament în România, în baza proprie din Berceni, evitând să călătorească în străinătate din cauza numărului mic de vaccinați din lot. Astfel, elevii lui Toni Petrea au jucat un singur meci amical, cu CS Mioveni, terminat la egalitate, scor 0-0.

FCSB a jucat slab, iar, până după minutul 50, ocaziile de poartă au lipsit. Un motiv ar putea fi absența lui Florin Tănase. Fotbalistul care a fost la un pas de un transfer în zona arabă a absentat din lotul testat de Anton Petrea.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, spune că Florin Tănase a lipsit din cauza unei contuzii, dar asta nu îi va afecta statutul de titular în derby-ul cu CFR Cluj, programat peste o săptămână.

"Tănase n-a jucat, pentru că avea o contuzie şi n-avea sens să rişte. Acest meci a fost o repetiţie pentru partida cu CFR Cluj. Mai puţin prin prisma faptului că nu a jucat Tănase.

Cel mai probabil, el va fi titular şi cu banderola de căpitan pe mână. El se va antrena normal de luni, dar nu ştim ce se poate întâmpla, sper să nu se mai întâmple nimic şi să poată juca în meciul cu CFR Cluj.

Am vorbit cu medicul echipei şi am înţeles că toţi jucătorii se antrenează normal. La Tănase a fost vorba de o contuzie, a fost o problemă la ultimul antrenament" , a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Modifică setările cookies