Mbappe, show pe teren și scandal cu arbitrul în victoria PSG-ului cu Brest: „Mereu la fel în campionatul ăsta!” 

kylian mbappe Brest Ligue 1 Paris Saint-Germain Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 09:59
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 10:00

Paris Saint-Germain a jucat cu Brest în etapa cu numărul 21 din Ligue 1.

În continuare cu absențe de marcă în lot, precum Neymar sau Leo Messi, Paris Saint-Germain s-a impus cu 2-0 în partida cu Brest. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Kylian Mbappe, cel care a deschis scorul, în minutul 32, tot el având și cele mai mari ocazii din meci.

Kylian Mbappe, criză de nervi în timpul meciului

Atacantul francez a fost și protagonistul unui moment tensionat, după ce a încasat un cartonaș galben la două minute după ce a înscris. Mbappe a avut un duel cu Hugo Magnetti, iar în urma acestuia, a încasat avertismentul.

Din reluări se vede eroarea făcută de campionul mondial, cu Magnetti încercând să lanseze un atac în banda dreaptă. Atacantul a intervenit agresiv, iar arbitrul a fluierat faultul, spre frustrarea lui Mbappe, care nu s-a abținut și a avut o ieșire nervoasă, luându-l de mână pe adversarul său, motiv pentru care 'centralul' le-a arătat amândurora cartonașul galben. 

Jucătorul lui PSG nu s-a mai putut abține și a mers furios către cel de-al patrulea oficial al partidei. 

„Cum să iau cartonaș galben? Cum să iau cartonaș galben?! Hai, ieși de aici! Nici măcar nu știi să arbitrezi! Mereu la fel în campionatul ăsta, mereu este exact la fel. Ești lângă mine, nu poți să vezi?”, a răbufnit Mbappe în timpul meciului conform RMC Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!