Mihai Leca FCSB Liga 1 Superliga

Mihai Leca și momentul incredibil trăit la FCSB, care i-a marcat cariera: „Am înțeles despre ce era vorba!”

Mihai Leca și-a început cariera de fotbalist ca junior la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2022, 15:54
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2022, 15:55

După șase ani la clubul patronat de Gigi Becali, fundașul central i-a părăsit pe „cruciați” pentru a semna cu ilfovenii de la Concordia Chiajna.

Fundașul a dezvăluit care a fost momentul hotărâtor în cariera sa de fotbalist.

„La 10 ani am început fotbalul la Steaua. Primul meci la care am fost pe stadion a fost la retragerea lui Gheorghe Hagi, în 2002. Cunoscusem un prieten din Drumul Taberei care juca deja la juniorii Stelei de doi ani.

Am mers cu el mi-a făcut cunoștință cu antrenorul, domnul Gigi Tătaru. M-a pus să dau câteva probe și mi-a zis: «mâine să vii cu un părinte şi cu o poză, că îţi fac legitimaţie». A fost ca un vis, când le spuneam părinților nu le venea să creadă. Am fost 6 ani acolo, apoi la 16 ani am plecat la Concordia Chiajna.

Am câștigat finala pe București, 4-0 cu Național. Apoi a venit un antrenor din partea Centrului și a zis că grupa noastră de '92 o să se unească cu '91 și '90. Am ajuns la antrenament și eram în jur de 50 de jucători.

Am fost puși într-o linie și ne zicea așa: «tu rămâi tu nu rămâi». După am avut o discuție personală și mi-a spus că e mai bine să plec la altă echipă decât să rămân să stau pe banca de rezervă. Am înțeles această situație și mi-am continuat drumul.

A fost foarte greu. Era prima echipă la care am început să joc fotbal și mi-a picat cerul în cap, nu știam ce să fac”, a povestit Mihai Leca, potrivit gsp.ro.

Ultima oară la PFK Lviv (Ucraina), Mihai Leca a revenit în România după ce armata rusă a invadat țara vecină, pe 24 februarie, declanșând un război nemilos.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies