Mesajul lui Sanmartean catre conducere. Asteapta un raspuns din partea lui Becali. Ce trebuie sa faca Steaua ca sa nu-l piarda

Campion cu Steaua si unul dintre cei mai importanti jucatori din Liga I in acest start de sezon, Sanmartean spera sa continue in Ghencea si in anul urmator.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 08:31
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 08:34

Din vara, contractul lui Sanmartean la Steaua va expira, iar jucatorul a trimis deja un mesaj catre conducere. Acesta asteapta o oferta de prelungire, spunand ca va semna pe loc.

20.000 de euro primeste Sanmartean pe luna la Steaua, iar unul dintre conditii ar putea fi ca salariul sa ramana acelasi.

La inceputul sezonului viitor, acesta va avea 35 de ani si patru luni. "Daca mi se va propune prelungirea, sigur voi accepta! Ma simt foarte bine la Steaua, am fost primit foarte bine si am facut meciuri bune", a declarat Sanmartean.

Sanmartean este in acest sezon unul dintre cei mai importanti jucatori ai Stelei, dar si unul dintre cei mai eficienti mijlocasi din Romania. Acesta a reusit deja sa dea 7 pase decisive si doua goluri.

Modifică setările cookies