Steaua Astra CFR Cluj Liga I Superliga

"Lupta la titlu se da intre Steaua si CFR, impotriva noastra <se greseste>" Sefii Astrei fac scandal dupa meciul de la Cluj

Astra a pierdut cu 1-4 meciul cu CFR Cluj, disputat in deplasare, iar oficialii vicecampioanei acuza dur arbitrajul lui Istvan Kovacs. Dinu Gheorghe face afirmatii grave.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Septembrie 2014, 19:16
Data actualizarii: Duminica 14 Septembrie 2014, 19:30

Astra, vicecampioana Ligii I, a pierdut al doilea meci din noul sezon, 1-4 la Cluj, si poate pierde pentru moment contactul cu Steaua. De cealalta parte, CFR Cluj traverseaza o forma excelenta si a ajuns la a 4-a victorie consecutiva.

Invinsi cu 4-1 de CFR Cluj, la capatul unui meci in care au avut doi jucatori eliminati, iar gazdele au beneficiat si de o lovitura de la 11 metri, oficialii Astrei lanseaza acuzatii dure. Presedintele Dinu Gheorghe spune ca "CFR-ul se va bate la titlu in acest an, pentru ca arbitrii <<gresesc>> doar in favoarea ei".

Dinu Gheorghe spune ca Steaua si CFR sunt echipele care au beneficiat si vor beneficia de arbitraje corecte, in timp ce Astra si Petrolul vor fi date la o parte de arbitri.

"Anul acesta, lupta la titlu se va da intre Steaua si CFR, pentru ca doar aceste echipe sunt arbitrate corect. Impotriva noastra si a Petrolului se mai greseste, impotriva lor - niciodata, iar asta este foarte important. Am ramas mut aseara, cand am aflat ca delegarile arbitrilor se fac la Cluj. Stiati asta? La banca la care lucreaza domnul Patritiu Abrudan! Aici am ajuns!", a spus Dinu Gheorghe la Look TV.

CFR Cluj a castigat meciul disputat sambata seara cu scorul de 4-1, gratie golurilor marcate de Ciprian Deac, Guima si Tade de doua ori. Pentru Astra a marcat William De Amorim.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!