MESAJUL care le-a dat aripi stelistilor! Reghe a stabilit strategia de TITLU "Cine suntem noi?!" Cum si-a motivat jucatorii inainte de 4-0 cu Chiajna:

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 09:50

	MESAJUL care le-a dat aripi stelistilor! Reghe a stabilit strategia de TITLU "Cine suntem noi?!" Cum si-a motivat jucatorii inainte de 4-0 cu Chiajna:

► Messi vine sa ne-aduca aminte de ce iubim fotbalul! Romania – Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Ne gasesti in tribune, Romania!

Reghecampf a preluat o strategie prin care isi motiveaza jucatorii, iar aceasta pare sa fi functionat pana acum.

Daca in trecut el le vorbea jucatorilor in vestiar, apoi le arata filmulete motivationale cu mari campioni care au revenit si au devenit din nou cei mai buni, acum antrenorul Stelei a trecut la altfel de mesaj.

El a cerut ca inaintea meciului cu Chiajna, primul din 2014, in Ghencea, sa fie afisat pe tabela un montaj cu imagini speciale pentru jucatori.

Acolo aparea faza la care Chiriches a fost accidentat la partida cu Dinamo, din sezonul trecut, imagini din cantonamentul de iarna al echipei, cat si un mesaj:

"Pentru ca viata e o lupta si doar prin lupta poti sa izbandesti. Cine are dreptul sa te opreasca? Nimeni! Sa nu renuntam niciodata, sa ne depasim limitele, nu putem gresi daca suntem uniti! Cine suntem noi? Campionii!", a fost mesajul.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies