Masurile low-cost pe care le pregateste Astra: plafon de 6000 €, echipa isi muta antrenamentele la Ploiesti! Oferte pentru Lung Jr

Masurile low-cost pe care le pregateste Astra: plafon de 6000 €, echipa isi muta antrenamentele la Ploiesti! Oferte pentru Lung Jr

Astra Giurgiu isi reduce costurile dupa ce patronul Ioan Niculae a intrat dupa gratii. Pana vinerea viitoare, clubul asteapta o decizie finala privind eligibilitatea de a juca sezonul viitor in Europa League

Astra a facut recurs la interdictia pentru participarea in sezonul urmator de Europa League si asteapta cu sufletul la gura decizia finala.

Viitorul clubului depinde de asta. Fara Europa, Astra e hotarata sa-i lase sa plece pe jucatorii care au oferte de transfer.

"Avem oferte pentru cel putin trei jucatori. Silviu Lung este curtat in acest moment de doua cluburi", spun oficialii clubului giurgiuvean.

In perioada urmatoare, conducerea clubului va incerca sa reduca pe cat posibil cheltuielile. Jucatorii care vor sa imbrace tricoul Astrei si in sezonul viitor vor trebui sa accepte un plafon salarial de 6000 de euro pe luna.

Tot ca o masura low-cost, Astra va renunta la antrenamentele de la Buftea si Mogosoaia si se va pregati doar in vechea baza de la Ploiesti.

Astra Giurgiu nu a primit licenta UEFA pentru participarea in sezonul viitor al cupelor europene, dar a atacat decizia cu apel.

Citeste si:AstraSilviu Lung
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies