Trei echipe din Spania, pe podiumul celor mai LETALE formatii din Europa! Trio-ul Messi, Neymar, Suarez conduce la acest capitol

Trei echipe din Spania, pe podiumul celor mai LETALE formatii din Europa! Trio-ul Messi, Neymar, Suarez conduce la acest capitol

Barcelona, Real Madrid si Valencia sunt echipele cu cele mai "letale" atacuri din Europa, judecand dupa raportul dintre ocaziile create si golurile marcate.

Englezii de la Goal.com au intocmit un top al celor mai "letale" echipe din marile campionate ale Europei, luand in considerare raportul dintre ocaziile avute si golurile marcate.

Astfel, acestia au concluzionat ca Barcelona, cu al ei trio Messi, Neymar, Suarez, este cea mai eficienta echipa, avand o rata de conversie de 21.04%. Cu alte cuvinte, Barca da doua goluri din 10 ocazii.

De cealalta parte, rivalii de la Real Madrid, cu Ronaldo, Bale si Benzema, se pozitioneaza pe locul 2, avand o rata de conversie de 20.39%. Interesant este insa ca Realul are mai multe goluri marcate in Primera decat Barca. Realul a inscris 95 de goluri, in timp ce Barca a dat 89.

Surprinzator, locul 3 le revine celor de la Valencia, care au marcat doar 56 de goluri in acest sezon. Valencia are insa o rata de conversie de 19.86%, cu 0.24% mai mult decat Atletico Madrid.

Top 5 este completat de Bayern Munchen (19.29% si 76 de goluri marcate), Sevilla (19.21% si 58 de goluri), PSG, Chelsea (ambele cu 18%) si Manchester United (17.99%).

La polul opus se afla Chievo Verona (8.01%), Granada (8.05%), Aston Villa (9.23%) si Metz (9.30%), acestea fiind cele mai ineficiente echipe din marile campionate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies