Pustai si-a gasit echipa! Se va lupta cu Rapidul pentru salvarea de la retrogradare: "Nu-l platim, e voluntar" 

Pustai si-a gasit echipa! Se va lupta cu Rapidul pentru salvarea de la retrogradare: "Nu-l platim, e voluntar" 

Cristi Pustai si-a gasit rapid echipa dupa demiterea de la Rapid. 

Pustai revine la Gaz Metan, la doi ani de la despartirea de clubul ardelean. Pustai antrenase echipa timp de 6 ani si a reusit s-o duca pana in cupele europene. Intre timp, Gaz Metan a ajuns la retrgradare, iar Pustai s-a oferit voluntar sa dea o mana de ajutor, anunta presedintele clubului.

"Cristi Pustai nu e antrenorul echipei, pentru ca nu poate sa activeze la o a treia echipa in acelasi sezon. El a venit azi la la Medias cu titlu voluntar, fara niciun fel de recompensa, nimic, sa-l ajute pe Balaur. Balaur este antrenorul principal interimar. Pustai a venit fara niciun fel de pretentie materiala, nu ocupa nicio functie oficiala in cadrul clubului.

El este de aici, din Medias, si a zis ca vine sa puna umarul sa-l ajute pe Balaur. Sa mai aduci un antrenor acum cu sase etape inainte de final e greu, nu cunoaste jucatorii, e mai dificil. Pustai nu va sta pe banca tehnica, sub nicio forma, il va ajuta pe Balaur cu sfaturi, cu vizionari, poate miscari tactice in teren. Balaur ramane in continuare raspunzator pentru rezultate, are un consultant tehnic doar", a declarat Ioan Horoba pentru Mediafax.

Gaz Metan e pe locul 14, la 3 puncte de ultimul loc de salvare. Pustai se va duela cu Rapid, care e pe locul 15 in acest moment. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies