Situatie socanta cu 11 zile inainte de meci! Biletele inca nu au fost printate, site-urile vand "promisiuni" de $30.000 de dolari

Situatie socanta cu 11 zile inainte de meci! Biletele inca nu au fost printate, site-urile vand "promisiuni" de $30.000 de dolari

Desi mai sunt cateva zile pana la meci, biletele la Mayweather - Pacquiao nu au fost printate!

Situatie incredibila inainte de marele meci de box dintre Mayweather si Pacquiao. Fanii nu au nici macar un bilet la dispozitie inaintea marelui meci.

Tichetele nu au fost printate desi mai sunt mai putin de 2 saptamani pana la confruntarea ce va avea loc pe 2 mai la Las Vegas. Organizatorii au anuntat ca vor fi puse in vanzare doar 1000 de bilete din cele 16.500, atatea locuri cate are MGM Grand Arena din Las Vegas.

Motivul este simplu. Biletele vor fi date luptatorilor, organizatorilor, televiziunilor care transmit meciul si celor care se ocupa de arena MGM. Chiar si asa, cele 1000 de bilete urmeaza a fi puse in vanzare, anunta organizatorii.

Situatia este cu atat mai socanta cu cat unele site-uri au vandut deja bilete chiar si de 30.000 de dolari, desi fizic biletele inca nu exista. Portalurile anunta ca cei care cumpara bilete vor intra in posesia lor abia dupa ce vor fi puse in vanzare!





VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat cadrul legal prin care România poate vinde și dona doze de vaccin anti-Covid
BRAT
Modifică setările cookies