Masuri DURE la Dinamo! Rednic face revolutie: Jucatorii vor fi taxati la cea mai mica abatere: "Nu misca nimeni in front!"

Masuri DURE la Dinamo! Rednic face revolutie: Jucatorii vor fi taxati la cea mai mica abatere: "Nu misca nimeni in front!"

Mircea Rednic face revolutie la Dinamo. 

Dinamo a ajuns pe locul 12 in clasamentul Ligii 1, astfel ca Mircea Rednic a decis sa faca o serie de schimbari la echipa. Antrenorul, alaturi de presedintele Alexandru David, a introdus pedepse pentru jucatori. 

Astfel, potrivit GSP, de acum inainte orice abatere de la regulamentul de ordine interioara de la Dinamo va fi pedepsita financiar. 

Conducerea clubului a decis sa nu mai plateasca salariile la zi pana cand echipa nu va fi din nou pe loc de play-off, astfel ca dinamovistii vor avea doua salarii restante pe 15 noiembrie. 

"Dinamo si-a facut un obicei din a plati salariile cu precizie nemteasca. Jucatorii se insala daca vor crede ca lucrurile vor continua asa. In momentul in care isi vor recupera restantele fotbalistice, vom fi si noi la zi cu salariile", a spus Alexandru David. 

Jucatorii vor fi amendati cu 500 de euro pentru o intarziere la antrenament, urmand ca a doua abatere sa fie taxata dublu. 

"Cu Mircea nu mai misca nimeni in front la Dinamo acum. Si asa e normal sa fie! Fotbalistii romani nu fac treaba cu vorba buna", a spus Cornel Talnar, fost antrenor la Dinamo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies