Liga 1

Planuri la Rapid: ”Una din cele mai bune academii din România”

Rapid a revenit în Liga 1 după o pauză de șase ani și este gata să investească și pe alte planuri.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 09:14
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 09:45

Fostă campioană a României a urmat exemplul lui Gică Hagi, dar și al lui Gigi Becali, și se pregătește să deschidă una dintre cele mai bune academii din România.

Gabi Răduță, managerul centrului de copii și juniori de la Rapid, anunță că există un proiect ce va duce academia lui Rapid la nivelul următor.

”Deocamdată e doar un proiect, vrem să devenim o academie. Am început cu Vasile Maftei acest proiect, împreună cu patronul Victor Angelescu și președintele Daniel Niculae. Avem un plan de strategie și dezvoltare, am implementat foarte multe lucruri pe o platformă cu fișe de monitorizare a jucătorilor, cu programe individuale de antrenament.

Vrem să devenim una dintre cele mai bune academii din România. Aceste lucruri nu se pot face peste noapte, la un proiect ca acesta, durează 3-4 ani pentru a putea culege roadele. S-a cumpărat baza Constructorul, unde se vor face trei terenuri de dimensiuni normale, unul hibrid și două sintetice, doar pentru copii și juniori.

Bugetul este mult peste ce am avut la Dinamo. Avem 14 grupe în momentul de față. Este un proiect grandios, nu m-am mai întâlnit cu așa ceva în activitatea mea de 22 de ani în România. Tot ce vă spun e 100% adevărat! Am întâlnit niște oameni atipici, foarte preocupați. Patronul clubului participă la toate antrenamentele și a toate jocurile”, a declarat Gabi Răduță, la emisiunea DigiSport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies