VIDEO Marius Croitoru, descurajat înainte de FC Argeș - FCSB: „La meciul de mâine nu știu dacă poate face așa ceva!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 14:19
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 14:27

Fără victorie de 4 luni în campionat, FC Argeș primește vizita FCSB-ului în runda 27 a campionatului.

FCSB se va deplasa pe terenul lui FC Argeș, pentru meciul din runda 27 a campionatului, duminică, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Roș-albaștrii vin după remiza dramatică împotriva Universității Craiova, 1-1, în care au fost egalați în minutul 90, în timp ce elevii lui Marius Croitoru (42 ani) nu au mai câștigat din octombrie 2022 în campionat, 1-0 cu UTA Arad, în utlimul joc fiind învinși de CFR Cluj, 1-3. 

Leo Strizu crede că FC Argeș se va apăra cu FCSB

Leo Strizu (55 ani) este de părere că FCSB va avea un meci dificil cu FC Argeș, din cauza stilului impus de Marius Croitoru. Însă, antrenorul din acte al roș-albaștrilor este de părere că tehnicianul lui FC Argeș nu va miza pe o tactică ofensivă duminică, ci că va pune preț pe organizarea defensivă. 

„Ne așteaptă un meci greu, vrem să facem uitat rezultatul cu Craivoa. Mergem doar la victorie, cu toate că întâlnim o echipă incomodă. Întâlnim o echipă condusă de un atrenor tânăr, care spre satisfacția mea l-am avut ca jucător. Un jucător cu un profil ofensiv, ceea ce am văzut și la echipele pe care le-a antrenat. În principiu, îi place foarte mul construcția și jocul deschis și face în așa fel încât să ducă echipa pe o construcție ofensivă cu o posesie foarte bună. La meciul de mâine nu știu dacă poate face așa ceva, cred că va avea o tactică defensivă, dar indiferent ce va pregăti el, pe noi ne intereseasză doar victoria”, a declart Leo Strizu la conferința de presă premergătoare meciului.

Înaintea meciului cu FC Argeș, FCSB se află pe locul 3 în campionat, cu 48 de puncte, cu 10 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța, care are un meci în plus, și la 5 puncte în spatele CFR-ului. 

După 26 de etape, FC Argeș se află într-o situație dificilă. Piteștenii ocupă locul 13, care duce în barajul de retrogradare, cu 26 de puncte acumulate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!