VIDEO Mai pleacă Florinel Coman în Qatar? Gigi Becali a răspuns concret: "Pac-pac contract, bagă banii în cont și gata!"

Florinel Coman accidentari becali Denis Alibec Gigi Becali Superliga Gigi Becali și Florinel Coman / Foto: Sport Pictures
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 12:34
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:09

Gigi Becali, figura emblematică din fotbalul românesc și patronul echipei FCSB, a făcut câteva declarații picante cu privire la viitorul lui Florinel Coman și potențialul său transfer.

Cu FCSB dominând Superliga României, având un avans de 11 puncte față de locul secund ocupat de Universitatea Craiova, Becali a vorbit deschis pe mai multe subiecte, printre care și transferul lui Florinel Coman.

În ceea ce privește posibila plecare a lui golgheterului Superligii, Becali a folosit a avut un verdict clar.

  • Gigi Becali

 ”De ce să îl conving să rămână, e doar interesul meu? Stai puțin, au venit arabii? (n.r. Reporter: S-au plătit banii?) Ce bani? Faceți glume, ce glume sunt astea? Eu nu știu, el mi-a spus mie, m-a sunat cineva că vor să vină.

Eu am zis ’Ce să vină?’, la telefon, pac-pac contract, bagă banii în cont și gata. Nu dom-le, să dea banii în rate. Nu merge cu banii în rate și gata." a declarat Gigi Becali, luni dimineață.

Becali îl compară pe Coman cu Alibec

Totuși, în ciuda tonului său hotărât, Becali a menționat și beneficiile pe care le-ar aduce o eventuală plecare a lui Coman, amintind de situația lui Denis Alibec, care a reușit să joace în meciurile de preliminarii ale echipei naționale după transferul său în Qatar.

"Acum nu-i problemă, pentru că el, ați văzut la Alibec când a plecat în Qatar, el mai poate și două meciuri de preliminarii, mă ajută foarte tare", a concluzionat patronul FCSB.

Clasament Play-off

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!