Ionut Badea arges FCSB Superliga

"Ma asteptam la mai mult de la echipa si de la mine poate. Din pacate n-am reusit sa fructificam nimic!" Ionut Badea, dezamagit dupa infrangerea in fata celor de la FCSB

Ionut Badea nu a fost multumit de jocul echipei sale din aceasta seara.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2020, 00:22
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2020, 00:59

Ionut Badea recunoaste ca elevii sai nu au avut o prestatie tocmai buna in aceasta seara. Antrenorul pitestenilor astepta ca jucatorii Argesului sa fructifice macar o parte dintre ocaziile create:

"Normal ca asteptam mult mai mult de la acest joc in situatia in care a fost FCSB, dar cunoastem toti ca exista calitate si cand ii lasi sa joace, creeaza reale probleme.

Jocul nostru a fost lispit de incredere, s-au gresit multe pase, deci omgenitatea nu e ok, timpul scurt nu ne-a fost favorabil, iar teama de a gresi si lipsa de responsabilitate au fost negative.

Imi trebuie timp de lucru la echipa, avem si limite, insa situatia din acest inceput de campionat a fost mult peste medie, dar sincer, ma asteptam la mai mult de la echipa si de la mine poate.

Omogenitatea e cauza erorilor, pentru ca nu sunt jucatori care nu stiu sa dea o pasa. Am avut si noi situatii de a marca. Daca intra macar una, se schimba total soarta meciului.

Din pacate n-am reusit sa fructificam nimic. La pauza a trebuit sa schimb, pentru ca trebuia sa riscam, pentru ca, vrei, nu vrei, lucrand la supraviețuire, trebuie sa risti. Pana nu vom reusi sa castigam, lucrurile vor fi tensionate, dar trebuie sa ramanem uniti. Azi era important sa ne autodepasim", a spus Ionut Badea la finalul partidei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!