Gigi Becali Conference League FCSB Liga 1

Lovitura financiară pe care speră să o dea Becali! De unde vrea să-și recupereze banii cheltuiți pe transferuri

Gigi Becali a dezvăluit cum are de gând să-și acopere cheltuielile pe care le-a făcut în această vară prin transferurile pe care le-a efectuat la vicecampioana României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 23:59
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 23:58

Patronul lui FCSB speră ca echipa sa să se califice în grupele Conference League, iar de acolo să-i vină 6-7 milioane de euro.

În plus, pe lângă banii încasați din vânzarea lui Florin Tănase (3 milioane de euro), Becali susține că îi vor mai intra în conturi alte două milioane de euro, restață de la transferul lui Moruțan la Galatasaray.

„Am spus că mă retrag când dau bani de la mine. Iau două milioane de la Moruțan, trei milioane de la Tănase. Eu încerc să câștig bani. 

Sunt cu un picior în Conference League, doar dacă Dumnezeu nu vrea nu ajungem acolo. Eu încerc să forțez 6-7 milioane în Conference League, dacă ajungem în grupe”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali a anunțat că a realizat joi alte patru transferuri la FCSB

FCSB și Farul s-au înțeles pentru transferul a doi fotbaliști: mijlocașul Eduard Radaslavescu (18 ani) și fundașul Radu Boboc (23 de ani). 

Becali susține în afară de cei doi, a mai parafat două transferuri joi. Unul dintre jucători este Marco Dulca, în timp ce despre cel de-al doilea nu a oferit detalii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies