Deian Sorescu Superliga

Lovitură după lovitură dată de frații Becali! După Ianis Stoica, și Deian Sorescu ar fi semnat cu ei

Firma ”Becali Sport” a bifat un nou ”transfer”.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 07:41
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 08:45

După ce în urmă cu două săptămâni, au anunțat semnarea lui Ianis Stoica, perla lui Gigi Becali, frații Ioan și Victor Becali au dat o nouă lovitură. Deian Sorescu, liderul lui Dinamo, este noul jucător al firmei Becali Sport, a anuțat Dinu Gheorghe.

Astfel, după nemulțumirea legată de rămânerea la echipă, Sorescu pare să facă un pas înainte către plecarea din Ștefan cel Mare.

Mutarea fraților Becali 

Mutarea la firma fraților Becali ar putea fi un pas înainte către transferul lui Sorescu la FCSB, asta după ce, în ultimul an, relația dintre Gigi, Ioan și Victor Becali s-a strâns foarte bine, în urma transferului lui Dennis Man și a aducerii lui Ianis Stoica.

Sorescu a fost o altă pierdere pentru Rednic. Când n-a fost lăsat să plece, jocul lui a fost din ce în ce modest. Cred că are șanse mari să plece, eu din ce știu a semnat cu Becali Sport, noii lui agenți, deci din momentul ăsta are deschidere. Eu așa știu, a semnat cu Becali Sport.

L-am văzut și acum, la ultimul meci. A pasat un metru, doi și atât. Are calități foarte bune, poate fi un jucător de bandă foarte bună, vârsta bună”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!