Constantin Zotta FCSB Rapid Superliga

Nota 10 pentru Istvan Kovacs! Analiza tuturor fazelor controversate din FCSB - Rapid 3-1, făcută în direct

FCSB s-a impus cu 3-1 în derby-ul cu Rapid, însă ambele tabere au contestat anumite decizii ale arbitrului Istvan Kovacs.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 23:30
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 23:30

După ce Florin Tănase a deschis scorul în minutul 14, Cristi Săpunaru a restabilit egalitatea în prelungirile primului act, după un penalty obținut tot de el, în urma unui duel cu Risto Radunovic.

Constantin Zotta a făcut analiza fazelor controversate de arbitraj din FCSB - Rapid 3-1

Finalul reprizei secunde a avut o desfășurare asemănătoare. De această dată, FCSB a beneficiat de un penalty în minutul 90+2, când Săpunaru l-a fi împiedicat pe Ianis Stoica să joace mingea. Tănase a transformat lovitura de la 11 metri, iar Ianis Stoica a făcut 3-1 la ultima fază a jocului.

Fostul arbitru internațional Constantin Zotta (58 de ani) a analizat la Telekom Sport toate fazele controversate din FCSB - Rapid și nu a găsit nicio greșeală făcută de Istvan Kovacs, nici măcar la eliminarea lui Junior Morais.

Penalty Rapid (minutul 45+4, Săpunaru vs. Radunovic): "Radunovic îl prinde de mâna dreapta pe Săpunaru și de tricou. Kovacs dictează foarte bine penalty pentru Rapid, se vede că nu este o simulare. Decizie corectă"

Primul galben Jr. Morais (minutul 37) - "Este un atac imprudent al lui Morais și este corect acordat cartonașul galben. Venea după alte două atacuri în care Kovacs nu l-a avertizat, deși era la limită. Decizie corectă a lui Kovacs"

Al doilea galben Morais (minutul 77) - "Este un galben evident, un fault cu intensitate mare. Un atac pe care Morais nu l-a apreciat bine, nu și-a coordoant bine mișcările. Îl ia cu totul (n.r - pe Crețu). Este evident"

Penalty FCSB (minutul 90+2, Tănase vs. Săpunaru) - "Stoica se ridică repede și, în momentul acela, Săpunaru, cu mâna stângă, îi pune piedică și îi provoacă căderea. Deci este un penalty corect acordat de Kovacs. E foarte bine plasat"

Junior Morais a criticat deciziile lui Istvan Kovacs

"O înfrângere grea, fiindcă am făcut un meci foarte bun. Am luat roșu la o fază unde cred că nu meritam al doilea galben. Îmi pare rău pentru colegi. E păcat, ne-au bătut pe final.

Arbitrul azi cred că a greșit puțin, jucătorii de la FCSB la orice contact erau pe jos. Nu știu dacă ne-am bătut singuri, cei de la FCSB sunt foarte puternici. Cred că am jucat foarte bine", a spus Junior Morais, după meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!