Lovitură primită de Gigi Becali! Fundașul central din Grecia, tot mai aproape de a semna prelungirea cu Panathinaikos

Gigi Becali Achilleas Poungouras FCSB Panathinaikos Atena Superliga Gigi Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 10:19
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 10:35

FCSB este pe cale să rateze transferul fundașului central Achilleas Poungouras (27 de ani), care este la un pas să ajungă la o înțelegere cu actualul club pentru prelungească contractului (cu Panathinaikos).

Fundașul central în vârstă de 27 de ani a fost una dintre principalele ținte de transfer ale lui Gigi Becali, în această vară, dar șansele de a-l convinge să semneze cu vicecampioana devin tot mai mici.

Panathinaikos încearcă să se întărească în defensivă, acolo unde a încercat mereu să facă transferuri de calitate, însă cum negocierile cu ceilalți jucători bat pasul pe loc, conducerea echipei "verzi" ia tot mai mult în calcul prelungirea contractului lui Achilleas Poungouras, ceea ce înseamnă că Gigi Becali va trebui să se reorienteze.

„Singurul care rămâne cu un semn de întrebare este Achilleas Poungouras. Panathinaikos nu a făcut anunțul despărțirii deoarece este posibil ca fotbalistul să își prelungească angajamentul. Reînnoirea nu este cel mai probabil scenariu, dar, pe măsură ce zilele trec, începe să devină din ce în ce mai real”, au notat jurnaliștii greci de la Sportal, citați de Prosport.

FCSB are nevoie imediată de doi fundași central, dacă vrea să se bată cu șanse reale la titlu, asta după ce Gigi Becali a decis să se despartă de Joonas Tamm și Iulian Cristea la finalul sezonului trecut.

Despre Achilleas Poungouras

Achilleas Poungouras a evoluat la echipe puternice din Grecia, precum PAOK și Panathinaikos, fiind antrenat de Răzvan Lucescu și Laszlo Boloni. În sezonul recent încheiat însă, a strâns doar 11 prezențe pentru Panathinaikos în toate competițiile, acesta fiind motivul pentru care vrea să plece. 

  • Cota fundașului central, potrivit Transfermarkt, este de 600.000 de euro. Apogeul l-a atins în noiembrie 2021, când era evaluat la 800.000 de euro.
  • La prima reprezentativă a Greciei încă nu a adunat nicio prezențe. Însă, are multiple selecții la toate grupele de tineret ale elenilor.
  • A câștigat două Cupe ale Greciei, câte una cu PAOK și Panathinaikos. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!