„Noi îi dăm lui ordin, nu el nouă!” Gigi Becali, noi declarații războinice la adresa lui Răzvan Burleanu: „În Ungaria primești bani de la Federație!” 

Gigi Becali Federatia Romana de Fotbal Razvan Burleanu regula u21 Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 10:46
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 10:47

Gigi Becali a vorbit din nou despre planul pe care îl are îl are împotriva regulii impuse de FRF. 

Finanțatorul de la FCSB anunța o „coaliție” cu alți conducători din Superliga României împotriva lui Răzvan Burleanu și a regulii U21. Gigi Becali și-a reluat declarația într-un interviu acordat recent, susținând în continuare că militează pentru desființarea regulii care obligă cluburile să folosească cel puțin un fotbalist născut după 1 ianuarie 2002 pe toată durata unei partide. 

Gigi Becali continuă „războiul” cu FRF 

Gigi Becali a declarat că și-a făcut planul prin care se pregătește, împreună cu alte cluburi din Superliga României, să trimită o înștiințare către Răzvan Burleanu. Omul de afaceri a comparat situația din România cu cea din Ungaria, precizând că acolo Federația Maghiară, din dorința de a dezvolta fotbalul, alocă sume de bani echipelor pentru a folosi jucători tineri. 

„Îi vom trimite o hârtie lui Burleanu, o înștiințare, trebuie să ia la cunoștință și să pună în aplicare. Noi îi dăm lui ordin, nu el nouă! Toate cluburile sunt de acord, în mare. Semnăm o hârtie și o trimitem la Federație. Ei sunt executanți, nu noi, ei sunt oameni puși de noi. Nu putem să stăm în somnolență și să fim batjocoriți de un om. 

În Ungaria, primești bani de la Federație să utilizezi un jucător U21. Să facă și el așa! Eu fac fotbal ca să aibă el echipă națională? Nu! Eu fac fotbal ca să câștig bani. E rezolvată deja această problemă. Semnăm toți o hârtie și gata, îl înștiințăm pe Burleanu. 

Nu mi-e frică de nimic. Dacă ai echipă puternică, nu ți se poate întâmpla nimic, n-au ce să-ți facă. În ultima etapă, am avut 2-0 cu Farul. Dacă eram noi buni, ne mai făcea cineva ceva?!”, a declarat Gigi Becali conform gsp

Ilie Dumitrescu îl contrazice pe Gigi Becali 

„Aș vrea să discut un aspect foarte important. Crezi că îl mai vindea pe Man cu 13 milioane dacă nu era forțat cu regula asta under-21? Îl mai băga cineva pe Man la FCSB? Îți spun eu că nu!

Și sunt mulți... Bine, la FCSB e altceva. Dacă îl iau pe unul de 16 ani și zice Gigi 'De mâine, joci titular!', joacă titular. Dar, în general, nu apăreau jucătorii ăștia dacă nu era această regulă.

Foarte mulți au intrat pentru că există această regulă. La Hagi, nu e problemă, pentru că la Hagi e un 'must', acolo ăsta e ciclul”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!