Florinel Coman FCSB Gigi Becali Petre Marin Superliga

Lobby din partea unui fost jucător de la națională pentru Florinel Coman: "Va fi determinant la FCSB"

Florinel Coman a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali, patronul de la FCSB anunțând că este dispus să-l vândă oricui, dacă va primi o ofertă de 3 milioanei de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 16:09
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 16:19

După meciul cu FC Botoșani, în care Florinel Coman a marcat un gol spectaculos, latifundiarul din Pipera și-a schimbat părerea și este dispus să-i mai acorde o șansă fotbalistului, chiar dacă acesta este dornic să plece dacă primește o propunere satisfăcătoare. 

Petre Marin, încrezător în capacitățile lui Florinel Coman

Fostul fundaș al vicecampioanei României a vorbit despre șansele FCSB-ului în cursa pentru titlul de campioană, dar și despre situația lui Florinel Coman. 

"Sunt patru-cinci echipe care se vor bate pentru câștigarea acestui campionat. E un campionat echilibrat, oricine poate pierde cu oricine. Mă bucur că Farul este campioana de toamnă, dar cred că CFR-ul are prima șansă la câștigarea titlului.

Cred că și FCSB își va depune candidatura la trofeu, după rezultatele pozitive pe care le-au avut. Vedem cine va mai transfera jucători și ce va fi în primăvară.

Mihai Pintilii este un tip care se face plăcut de toată lumea, cunoaște foarte bine lotul. Mă bucur pentru el că face rezultate pozitive. M-aș bucura dacă Steaua (n.r. - FCSB) va reuși să câștige campionatul.

FCSB are jucători care pot să facă diferență. Un jucător care îmi place foarte mult, chiar dacă în ultima perioadă a fost criticat, este Florinel Coman. Are niște calități extraordinare. Sunt convins că, odată ce i se acordă încredere, va fi un jucător determinant pentru FCSB.

Și Tavi Popescu, Miculescu, sunt jucători foarte buni. FCSB are un lot foarte bun, mixt, cu tineri foarte buni și jucători cu experiență", a spus Petre Marin, pentru Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!