”Posibil are ceva la echipa națională”. Becali l-a dat de gol pe Edi Iordănescu? Care ar fi următoarea destinație

Gigi Becali edi iordanescu FCSB Superliga Gigi Becali / Foto: Agerpres
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 15:14
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 23:21

Gigi Becali a oferit o primă reacție după ce contractul cu Edi Iordănescu a fost reziliat. Antrenorul avea o clauză de 500.000 de euro în contract, dar acesta a fost de acord să încaseze doar banii pentru munca depusă la FCSB.

Becali s-a arătat nemulțumit de jocul echipei, iar acest lucru l-a deranjat pe Edi Iordănescu. Patronul FCSB crede că acesta ar fi în discuții cu cei de la FRF. ”Posibil are ceva la echipa națională”, spune Becali.

„Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui. A cerut 500.000, dar și-a dat seama că mai avea câteva luni de contract... 

Gigi Becali: ”Edi posibil are ceva la echipa națională!”

Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg... Posibil are ceva la echipa națională!

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?  

Am zis că nu sunt mulțumit de joc. Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat. E antrenor bun. L-am întrebat pe MM Stoica și zicea «Nu am văzut la nimeni așa antrenamente. Muncește ca un nebun». Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Dar ce să fac? Să mint? 

Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. M-a luat prin surprindere. O să vedem”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Edi Iordănescu a condus-o pe FCSB de pe margine în 12 meciuri, reușind să obțină 8 victorii, două egaluri și două înfrângeri, dintre care una la „masa verde”, 0-3, în Cupa României cu FC Voluntari din cauza focarului de COVID-19 din lot.

FCSB joacă în următoarea etapă pe teren propriu, cu FC Botoșani.

Vicecampioana se află pe locul secund în Liga 1, cu 31 de puncte după 15 etape. Lider e campioana CFR cu 39 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!