"Legendo, este prea mult! Stop! Respectati Universitatea Craiova!" Un nou ATAC inainte de FCSB - Craiova! Replica DURA pentru Duckadam

"Legendo, este prea mult! Stop! Respectati Universitatea Craiova!" Un nou ATAC inainte de FCSB - Craiova! Replica DURA pentru Duckadam

Helmuth Duckadam a avut un atac dur la Craiova iar replica a venit rapid.

Duelul dintre FCSB si Universitatea Craiova este din ce in ce mai incins! Totul a plecat de la demersul impotriva celor de la FCSB si Astra. Duckadam a atacat-o dur pe Craiova in direct la Pro X iar acum a venit replica lui Gica Craioveanu.

"Domnule Duckadam, legendo, va respectam enorm pentru tot ceea ce ati realizat pentru fotbalul romanesc, pentru imaginea pe care ati reusit s-o creati peste hotare. insa este a doua oara cand ne atacati public si consider ca este prea mult. Stop. Va rog sa respectati clubul Universitatea Craiova, suporterii ei care tin vii toate stadioanele din Romania prin prezenta lor numeroasa. Dinspre Craiova nu s-a vorbit niciodata urat vizazi de FCSB sau Steaua, asa ca ne-am dori ca si dumneavoastra sa ne respectati din acest punct de vedere si fiecare club sa-si vada de drumul lui.

Consider ca suntem singura echipa din tara care isi respecta in totalitate legendele, are grija de ele si sunt in permanenta aproape de club, jucatori, staff tehnic si suporteri. Suntem o echipa care s-a batut cu voi toata viata, implicit mi se pare de-a dreptul deranjant sa spuneti: „cine e Craiova?”. Domnule Duckadam, noi suntem primii care au pus Romania pe harta fotbalului european. Restul e tacere. Sa lasam fotbalul si fair-play-ul sa vorbeasca" a scris Gica Craioveanu pe retelele de socializare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies