FCSB si Astra, anchetate de FRF! Craiova a reclamat relatia dintre cele doua cluburi pentru "incalcarea integritatii"

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Martie 2019, 19:05

FCSB si Astra Giurgiu sunt anchetate de Comisiile de Integritate si Disciplina ale FRF.

FCSB a batut-o cu 2-0 pe Astra inainte de pauza competitionala prilejuita de meciurile din preliminariile EURO. Dupa meci au existat numeroase voci care au acuzat o relatie de indatorare intre cele doua cluburi, spunand ca aceasta a dus la o scadere a turatiei motoarelor celor de la Astra in meciul direct!

Concret, Astra ii este datoare FCSB-ului cu o suma de bani din transferul lui Denis Alibec, iar pe deasupra a mai imprumutat 300.000 euro de la Gigi Becali.

Craiova a facut reclamatie


Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie ca ancheta FRF a plecat de la o reclamatie facuta de Craiova. Oltenii au transmis ca "Becali incalca integritatea".

"Consideram ca existenta unui contract de imprumut incalca principiile de integritate a competitiei, asa cum sunt acestea definite prin Statutele si Regulamentele Federatiei Romane de Fotbal. Este de notorietate si de necontestat ca George Becali este principalul finantator al FCSB. Prin acordarea imprumutului, Becali a devenit si finantator al clubului Astra, fapt care il aduce intr-o evidenta pozitie de incompatibilitate, el fiind in masura sa influenteze deciziile ambelor cluburi", se arata in reclamatia facuta de Craiova.

FRF investigheaza cazul


Sursa citata scrie ca LPF a inregistrat creanta FCSB si a fost chiar parte din afacere, Liga fiind cea care urma sa vireze catre clubul lui Becali banii pe care Astra ii datora. De cealalta parte, FRF contrazice judecata celor de la LPF si a pornit o ancheta prin intermediul Comisiei de Disciplina.

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies