FCSB - CRAIOVA | Mangia: "Nici nu vreau sa aud de egal!" Ce va face Pigliacelli, daca primeste Craiova penalty

Devis Mangia vrea sa dea lovitura pe National Arena.

Duminica are loc un nou derby important in lupta pe titlu din Liga 1. FCSB - Craiova este meciul in care se poate stabili principala rivala a CFR-ului in lupta pentru campionat.

"In meci asa important, important e sa faci un meci perfec. Nu imi place (ideea egalului). Nu ma gandesc asa. Nu este mentalitatea noastra. Noi mergem acolo pentru maximum care e posibil" a spus Devis Mangia in conferinta de presa de dinaintea partidei.

Mangia si jucatorii vin din nou cu trenul la Bucuresti! Desi echipa a primit 3 de la Dinamo si 3 de la FCSB cand a facut acest lucru in sezonul regulat. "Eu treubuie sa decid in functie de cea mai buna solutie pentru jucatori. (Trenul) Este cea mai buna solutie pentru a merge la Bucuresti. Ne intoarcem cu autocarul, imediat dupa meci. Sper ca va fi aglomerat drumul pana la Craiova" a mai spus Mangia.

Portarul Craiovei, Mirko Pigliacelli, este gata sa execute din nou lovitura de la 11 metri daca va avea ocazia. A reusit sa transforme penalty-ul in sezonul regulat: "Orice jucator bate penalty. Daca un portar bate bine nu ironizeaza pe nimeni.Daca nu le convine altor echipe, nu e problema mea. Nu joc pentru alte echipe" a spus Pigliacelli.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies