Liga 1

Laurențiu Reghecampf pune presiune pe jucători înaintea duelului de la Constanța: „Lucrul ăsta ne obligă!”

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, spune că echipa sa este obligată să meargă la Constanța și să ia toate cele trei puncte, deoarece s-a apropiat de locul doi în urma ultimelor prestații din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 17:30
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 17:35

Universitatea Craiova, la patru puncte în spatele FCSB-ului

Oltenii visează ca la finalul acestui sezon să-i ia locul FCSB-ului în clasament și să încheie pe locul doi.

„Ne obligă ultimele două rezultate și faptul că am reușit să ajungem mai aproape de locul doi. Ne obligă să mergem la Constanța și să încercăm să câștigăm toate cele trei puncte. Știm că va fi un meci dificil, întâlnim o echipă bună, cu jucători tehnici, foarte bine organizați.

Sper ca jucătorii să aibă în memorie ultima partidă pe care am pierdut-o la Constanța și să nu mai aibă asemenea sincope, greșeli și delăsare. Sunt sigur că echipa noastră are nivelul necesar să câștige meciul de la Constanța.

Cred că acum e momentul ca noi să arătăm ce ne dorim, pe finalul acestui play-off. Încercăm să pregătim o echipă competitivă pentru anul următor. Cu o victorie la Constanța, putem să schimbăm foarte mult ce se va întâmpla. Urmează și meciul dintre CFR și FCSB.

Să spunem că echipa este la nivelul pe care îl doresc, dar este loc de mai bine. Lucrăm la foarte multe lucruri, dar sunt lucruri care ne dau încredere”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul Constanța.

Farul Constanța - Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a cincea din playoff. Cele mai tari faze vor fi pe SPORT.RO.

Clasament playoff

  1. CFR Cluj ............ 45 puncte
  2. FCSB ................. 40 p.
  3. Univ. Craiova ...... 36 p.
  4. FC Voluntari ....... 30 p.
  5. Farul .................. 28 p.
  6. FC Argeș ........... 24 p.
Modifică setările cookies