Liga 1

"La mine, oamenii nu sunt sclavi!" Prima reactie a lui Becali dupa mutarea de ultima ora facuta de CFR Cluj 

CFR Cluj l-a luat pe directorul de scouting de la FCSB. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 05 Iulie 2021, 16:41
Data actualizarii: Luni 05 Iulie 2021, 16:45

Campioana Romaniei a facut o mutare importanta si a semnat pe unul dintre oamenii de baza ai FCSB-ului din ultimii ani. Bogdan Costicea va prelua functia de director de scouting al Academiei CFR Cluj si a fost deja prezentat la echipa lui Marius Sumudica. 

Gigi Becali a vorbit despre plecarea unui om de baza din staff-ul echipei sale si a dezvaluit care a fost motivul din spatele deciziei. Tototdata, patronul a spus ca se asteapta ca acesta sa nu se adapteze la Cluj si a marturisit ca i-a transmis lui Costicea ca il asteapta oricand inapoi la echipa sa. 

  • La mine, oamenii nu sunt sclavi! Prima reactie a lui Becali dupa mutarea de ultima ora facuta de CFR Cluj

"A plecat el. Nu se mai intelegea cu ceilalti de la academie, iar eu, pentru ca tineam la el, l-am dat la echipa mare. I-am zis 'Stai cu MM la echipa mare'. Si acolo s-a simtit marginalizat. A zis ca pleaca. Nu se simtea bine la echipa mare.

Care e problema? La mine, oamenii nu sunt sclavi. Pleaca unde le e mai bine. Daca ii e mai bine la CFR, sa se duca. Ma bucur pentru el. A zis ca vrea sa plece la CFR si i-am zis 'Du-te, tata, la CFR. Sa iti dea Domnul bani multi si bucurie'. Nu ma supar. El a crescut sub ochii mei. I-am zis sa plece daca ii e mai bine acolo.

S-a certat cu aia acolo... Trebuia sa decid daca dau toata academia afara. I-am zis «Bai tata, daca tu crezi ca poti conduce singur, poti fi cat 7 antrenori si sa lucrezi singur cat 20, atunci ii dau pe toti afara si te tin pe tine». Nu-l mai voia nimeni!

Aveam de ales. Tineam la el si i-am zis 'Ba, nu vreau sa aleg, Uite, pentru ca tin la tine,  stai cu MM la echipa mare'. A stat vreo doua saptamani si a zis ca vrea sa plece. S-a dus, baiatul. Mi-a zis ca il cauta CFR de multa vreme si i-am zis sa se duca unde ii e mai bine. Nu m-am suparat si i-am spus ca oricand vrea poate veni inapoi. Acolo va sta o luna, nu se va adapta. Eu il cunosc!

Eu nu sunt stapan de sclavi. Daca stai la mine, faci ce zic eu. Daca eu iti dau salariul, faci ce vreau eu. Dar daca nu iti convine, nu esti obligat sa stai. Pleci, chiar iti dau si binecuvantarea", a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies