"Nu l-as da nici pe 20 de milioane!" Gigi Becali, sfatuit sa nu-si vanda starul: "Este, de la Balaci, singurul fotbalist roman de mare valoare"

FCSB si-a schimbat de cativa ani tactica si are o strategie de promovare a jucatorilor tineri.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 05 Iulie 2021, 12:44
Data actualizarii: Luni 05 Iulie 2021, 14:23

Astfel ca zi de zi apar speculatii privind eventuale transferuri tari pentru jucatorii lui Gigi Becali. Spre exemplu, Giovanni Becali a spus duminica ca Gigi Becali a refuzat o oferta de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu.

Dumitru Dragomir crede ca Octavian Popescu este unul dintre cei mai talentati fotbalisti romani din istorie si are mare incredere in el. Dragomir crede ca singura problema a lui Popescu este lipsa fortei. 

  • EXCLUSIV |Dumitru Dragomir face misto de Gigi Becali: Are antrenor, dar nu are licenta antrenorul principal al lui

"Nu l-as da nici cu 20 de milioane, daca as fi in locul lui Gigi Becali. Este, de la Balaci, singurul fotbalist (roman) de mare valoare. Eu cunosc bine fotbalul romanesc, ascultati ce va zic. 

Pe onoarea mea, unde este mai mare gramada, acolo intra cu mingea. Intra in contre, stiti ce nu are, detenta, nu prea da cu capul. Are viteza, dar nu are forta. De ce nu are forta, pentru ca toti copiii si juniorii din aceasta tara, din cauza unor tampiti, nu fac decat dupa 18 ani forta.

Englezii baga de la 18 ani forta in copii, ce inseamna forta, nu faci forta cu greutati, ai biciclete, ai Dumnezeule, cate aparate noi, nu mai sunt antrenori de copii si juniori in Romania, sunt platiti prost", a spus Dumitru Dragomir, la Ora Exacta in Sport, cu Mihai Mironica.

CITESTE SI
Modifică setările cookies