"L-am sunat pe Rusescu, i-am trimis mesaje!" EXCLUSIV: Reactia lui Muresan dupa ce a scapat de suspendare. Gestul facut de Rusescu

"L-am sunat pe Rusescu, i-am trimis mesaje!" EXCLUSIV: Reactia lui Muresan dupa ce a scapat de suspendare. Gestul facut de Rusescu

De la 16 la ZERO - asa a evoluat pedeapsa primita de Gabi Muresan, dupa ce l-a bagat pe Raul Rusescu in spital.

Mijlocasul lui ASA Tg. Mures spune pentru Sport PrOTV ca nu ar fi depus niciodata recurs, daca pedeapsa ar fi fost de 6 etape, nu de 16.

"Daca era regulamentar sa imi dea sase etape, nici nu mai faceam recurs. Dar sa imi dea 16 etape si nici nu au fost acoperiti de regulament, atunci mi s-a parut ceva anormal.

Iti spun sincer, ca daca te uiti pe reluari poti sa interpretezi cum vrei faza. Eu stiu ce am facut, bineinteles ca imi pare foarte rau l-am lovit pe Rusescu, dar nu ma avut nici cea mai mica intentie sa il lovesc. Am sarit in lateral la cap si normal ca nu poti cand sari in lateral sa stai cu mainele lipite de corp", a declarat mijlocasul.

Rusescu nu a vrut sa mai auda de Muresan de la accident. Mijlocasul de la ASA a povestit ca a incercat sa-l sune, i-a dat si SMS-uri, dar nu a primit niciun raspuns.

"L-am sunat pe Rusescu, i-am trimis mesaje, dar nu a vrut sa... nu mi-a raspuns. Cred ca va fi suparat si e normal", a spus Gabi Muresan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies