Reactia stelistilor dupa ce Muresan a scapat cu 0 etape suspendare: "Rusescu inca vede dublu!" Singura solutie e sa mearga la TAS

Reactia stelistilor dupa ce Muresan a scapat cu 0 etape suspendare: "Rusescu inca vede dublu!" Singura solutie e sa mearga la TAS

Stelistii spun ca nu se stie cand va reveni Rusescu pe teren, acesta avand in continuare probleme la ochi.

Antrenorul secund al Stelei, Laurentiu Rosu, a declarat ca Gabi Muresan ar trebui sa stea pe margine cat timp sta si Rusescu,  mai ales ca jucatorul Stelei inca vede dublu dupa ce a fost operat in urma loviturii cu cotul primita de Muresan.

"Am vazut de pe banca faptul ca a fost intentie. Eu spun ca a fost, s-a vazut clar. Cand este, trebuie sa-l suspenzi cat timp sta pe margine celalalt jucator! Nu se stie cand va reveni Raul. Inca mai vede dublu! Muresan a stat doar trei etape si nu mi se pare corect, noi si nationala am ramas fara un jucator important", a declarat Rosu la Europa FM.

Nici presedintele Argaseala nu a ezitat sa critice decizia Comisiei de a-i ridica suspendarea lui Muresan si spune ca Steaua isi mai poate gasi dreptatea doar la TAS, dupa ce caile de atac din tara au fost epuizate, decizia venind din partea Comisiei de Recurs:

"Cred ca aceasta Comisie judeca in van, in padure. Nu credeam ca e gluma cand am vazut, m-am asteaptat sa ignore complet realitatea desi m-a surprins pentru ca e un caz celebru. Faptul ca s-a respins total, in ciuda opiniei publice, majoritara pentru suspendarea Comisiei, inseamna ca e ceva in neregula. E vorba de un principiu si orice jucator se va putea folosi de acest caz pentru a scapa de suspendarea. S-a dat unda verde pentru violenţa. Nu mai exista nici o responsabilitate. Rusescu nu are voie sa citeasca, nu are voie sa conduca. inca vede dublu. Poate doar sa se odihneasca. Nu ma asteptam in veci vecilor sa se intimple asa ceva. Legal, nu mai avem ce sa facem in ţara referitor la aceast caz.", a spus Valeriu Argaseala, la Look TV.

Este corecta decizia Comisiei? (4952 voturi)
 
Da, s-a respectat regulamentul
19.59%
970 voturi
 
Nu, merita sa stea 16 etape
80.41%3982 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce trebuie să știe elevii, după noile reglementări hotărâte de autorități. Noutăți despre examenele naționale
BRAT

Modifică setările cookies