VIDEO A condus-o pe CFR spre titlu, iar acum conduce o comună din Mureș! „Killerul” ardelenilor, primar de un an

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 20:20
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 22:35

Fostul căpitan de la CFR este de un an primar într-o comuna din Mureș!

„E mai greu la Primărie decât pe teren”, spune Gabi Mureșan, omul care a luat trei titluri cu CFR și s-a bătut cu Chelsea și Manchester United în Champions League!

Gabi Mureșan e primar în Apold, comuna din Mureș unde a copilărit. Mureșan încearcă să asfalteze străzile și să aducă apa în localitate.

„E mult mai greu la primărie... când ești fotbalist te pregătești, ai încă 10 colegi, lucrurile merg bine. Ca primar începi la ora 7:00, se termină programul când te pui în pat, seara la 12:00”, a spus Mureșan, pentru playsport.

Sătenii din Apold i-au dedicat o poezie lui Mureșan

Mureșan ține la loc de cinste tricourile de la CFR și națională. Sătenii i-au dedicat o poezie.

„A venit în sat la noi un primar plin de renume / să ne scoată din noroi / căci am fost uitați de lume”, sumă creația lirică dedicată fostului fotbalist.

A cucerit trei titluri cu CFR, dar înainte de asta renunțase la fotbal

Înainte să ia trei titluri cu CFR, Mureșan s-a lăsat de fotbal pentru o perioadă și a muncit în Germania. Sabău l-a remarcat la 21 de ani.

„Odată ce mergi la muncă și vinzi vin fiert sau lucrezi la un carusel nu cred că te mai gândești că poți să mai ajungi fotbalist, șansa mea a fost amicalul cu Mediaș. M-a văzut domnul Sabău”, și-a amintit fostul căpitan al Clujului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!